Menu

Slik ble natten

Damer i slagsmål, Falt ut av vindu, Ølglass på taket, Bråk på fest, Falsk ID og Mye høy musikk. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 11.09.2016 10:32:56

Høy musikk
Det har vært fem tilfeller av feststøy med høy musikk i distriktet i løpet av natten.

Bråk på fest
Ved 23.40-tiden ble det meldt om en ordensforstyrrelse i forbindelse med en privatfest på Mokseim. En politipatrulje ble sendt til stedet for å avsluttet festen.

Falsk ID
Det har i natt vært to tilfeller angående bruk av falsk ID. Det er snakk om ungdommer som ville inn på utesteder og ikke var gamle nok. De kalles nå inn til samtale hos politiet

Kverulering
Ved 00.36-tiden i natt ble en mann i 20-årene bortvist fra Sauda sentrum på grunn av beruselse og kverulering.

Bortvist fra Kopervik
Ved 02.09-tiden ble en mann i 20-årene bortvist fra et utested i Kopervik sentrum på grunn av beruselse.

Ølglass på taket
Ved 02.23-tiden ble en mann i 20-årene bortvist fra Indre kai da han plasserte et ølglass på taket av en politibil.

Slagsmål i Kopervik
Ved 02.52-tiden i natt kom en politipatrulje over en slåsskamp i Kopervik. Det er ifølge politiet uklart hvem som begynte. En mann ble kjørt til legevakten for sjekk og senere transportert hjem.

Falt ut av vindu
Ved 03.00-tiden i natt kom det inn melding til politiet om at det hadde skjedd en ulykke under en fest på Fitjar. en jente hadde da falt ut av et vindu og skadet seg. Hun ble kjørt til legevakten for behandling, men var ikke alvorlig skadet. Politiet avsluttet også festen.

Damer i slagsmål
Ved 03.42-tiden ble det meldt om slåsskamp ved Bytunet i Haugesund. To damer slåss på grunn av påstander om ryktespredning. De ble begge sendt i hver sin retning.