Menu
Politiet natt

Slik ble natten

Falske nødmeldinger, rykket ut til tomt hus, sovnet i hekken, to bilførere fratatt førerkortet, pågrepet etter slagsmål og trusler på nachspiel. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.01.2016 10:25:48

Uten førerkort
En bil ble stanset for kontroll på Åkrehamn lørdag kveld. Det var d to personer i bilen og ingen av dem hadde førerkort. Bak rattet satt en kvinne i 20-årene. Saken er anmeldt.

Trimmet moped
En mopedfører er mistenkt for trimming etter en kontroll på Norheim lørdag kveld. Mopeden ble avskiltet og den 16 år gamle mopedføreren fikk med seg en kontrollseddel. Denne må ha vise frem for vegtrafikkstasjonen når mopeden er utbedret.

Sendte falske nødmeldinger
En beruset mann i 30-årene ble pågrepet av politiet lørdag kveld, etter at han hadde brutt seg inn i en båt ved kai i Haugesund. Herfra sendte han falske nødmeldinger til Hovedredningssentralen. Mannen ble satt i varetekt. Den samme mannen ble løslatt av retten tidligere på dagen. Han er mistenkt for flere innbrudd nyttårshelgen.

Rykket ut til tomt hus
Nødetatene rykket ut til en bolighus i Lønningsåsen på Stord lørdag kveld, etter at brannalarmen i huset var blitt utløst. Det var ingen hjemme, men heller ingen brann eller røyk. Trolig en teknisk feil.

Sovnet i hekken
En ruset mann i Haugesund hadde ble funnet sovende i en hekk i natt. Politiet viste omsorg for mannen og tok han med til drukkenskapsarresten for å sove ut rusen.

To bilførere fratatt førerkortet
En politipatrulje avholdt i natt fartskontroll ved Fikse på E134. Fire bilførere kjørte for fort og to a dem mistet førerkortet. Den høyeste hastigheten ble målt til 91 km/t i 60-sonen.

Brøt besøksforbudet
En mann på Stord er anmeldt etter at han brøt besøksforbudet mot en kvinne i natt. Mannen var ruset og oppsøkte henne hjemme. Mannen stakk fra stedet før politiet kom.

Pågrepet etter slagsmål
En mann ble pågrepet på Stord etter et slagsmål i natt. Den andre parten kan ha fått brudd i en arm, mindre kutt og hevelser. Han ble tatt med til legevakten for behandling.

Trusler på nachspiel
En beruset mann i 40-års alderen ble innbrakt til politihuset i Haugesund etter bråk og trusler på en privat fest søndag morgen. Mannen blir anmeldt.