Menu

Slik ble natten

Utrykning til personalarrangement, mann skulle bryte seg inn på politihuset, hyttebrann i Tysvær, kvinne slo dørvakt og mann utagerte på utested. Dette er overskrifter fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 04.09.2016 08:52:19

Mye høy musikk
Politiet har i natt hatt det travelt på bakgrunn av mange klager på høy festmusikk. Patruljene hadde imidlertid ikke kapasitet til å rykke ut på alle oppdragene.

Hyttebrann i Tysvær
Nødetatene rykket lørdag kveld ut til Melkevik camping i Tysværvåg. Det kom da inn meldinger om en ulmebrann i ei hytte eller et fellesrom. Ingen personer skal ha oppholdt seg i lokalene. Brannen ble raskt slukket, men det var nødvendig met etterslukking utover kvelden.

Kvinne slo dørvakt
En ruset kvinne slo til en dørvakt på et skjenkested i Haugesund da hun ble nektet servering i natt. Kvinna var da så beruset at hun ikke lenger kunne ta vare på seg selv. Kvinna ble anmeldt og fikk deretter servert vann i arresten.

Utagerte på utested
En full og utagerende mann i 20-årene ble hentet på et utested i Haugesund i natt. Han var da til plage for omgivelsene og truende overfor andre gjester. Mannen fikk overnatte i fyllearresten.

Utrykning til personalarrangement
Et arrangement på biblioteket i Haugesund, ble litt mer realistisk enn planlagt i natt. Forbipasserende ringte politiet og meldte om at de hadde sett lys fra en lommelykt inne i lokalene. Da politiet tok seg inn i lokalene, viste det seg at det var et personalarrangement i lokalene lørdag kveld.

Skulle bryte seg inn på politihuset
En mann på Stord ringte i natt nødtelefonen for å opplyse om at han nå ville knuse seg inn på lensmannskontoret. Her skulle han ta politiet. I stedet ble han hentet og fraktet for overnatting i fyllarresten i Haugesund.