Menu

Slik ble natten

Kjørte inn i barnehage, båtpromille, slo kvinne i ansiktet, sparket til vakt, ryggsekk full med tyvegods og en rekke andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 03.07.2016 09:06:52

Ryggsekk med tyvegods
Politiet på Stord påtraff lørdag kveld en mann med stjålet sykkel og ryggsekken full av stjålne varer. Mannen ble anmeldt og varene tilbakelevert.

Ordensproblemer i natten
Det har i løpet av natten vært en hel del full og tull i distriktet. Det kan nevnes seks bortvisninger etter forstyrrelser av ro og orden.

Sparker til ordensvakt
Like etter midnatt ble en 23-åring mann pågrepet og innsatt i varetekt i Haugesund. Han hadde da sparket til en ordensvakt i brystet på et utested i Haugesund.

Slo kvinne i ansiktet
Ved 03.30-tiden i natt ble en utenlandsk 18 år gammel mann pågrepet i Leirvik på Stord. Han hadde da slått en kvinne tilsynelatende uprovosert i ansiktet. Mannen ble innsatt i varetekt og må forklare seg i dag.

Beruset båtfører
En beruset båtfører ble ved 02.45-tiden tatt i Skudeneshavn. Han blåst godt over tillatt verdi. Mannen ble anmeldt og dimittert etter prøvetaking.

Promillekjøring i Skudenes
En kraftig beruset 22 år gammel mann, kjørte bilen sin opp på fortauet og inn i et gjerde ved barnehagen i Skudeneshavn i natt. Det var ved 03.55-tiden at politiet rykket ut til stedet. Nødvendige prøver er tatt av fører og han er anmeldt.