Menu
politi

Slik ble natten

Boligbrann på Bømlo, båttyveri på Karmøy, krangel med politiet, kyr i veien og mye høy musikk. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 11.06.2016 08:25:42

Båttyveri på Karmøy
Det ble fredag kveld meldt om tyveri av en båt fra Skudeneshavn på Karmøy. Båten har registrering BK 455, er ca 15 fot, er hvit på farge og har en 25 HK Tohatsu påhengsmotor. Tips politiet på 02800 om du ser den.

Boligbrann på Bømlo
Det ble meldt om boligbrann på Mosterhamn: ved 01.05-tiden i natt. Det var da en enebolig som brant. Alle nødetatene rykket ut til stedet, men ingen personer befant seg inne i huset. Det ble store skader på huset og brannmannskapene drev med etterslukking utover natten.

Krangel med politiet
To menn ble i natt innbrakt drukkenskapsarresten fra Haugesund sentrum. De hadde begge fått for mye å drikke og satte seg opp mot politiet i forbindelse med ordensforstyrrelser.

Høy musikk i natten
Det har i natt vært flere meldinger til politiet om høy musikk. Klagene har kommet inn både fra Haugesund og Karmøy. Politiet har ikke hatt kapasitet til å følge opp alle meldingene.

Kyr i veien
Tidelig lørdag morgen var en flokk med kuer kommet seg ut E 134/E 39 ved Våg i Tysvær. Politiet fikk etterhvert kontakt med bonden som hentet dyrene inn på beite igjen.