Menu

Slik ble natten

Utagerende dame, familie til sykehus etter ulykke, boligbrann på Karmøy, skadeverk på Vår Frelsers og diverse ordensforstyrrelser. Dette er blant oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 04.06.2016 08:12:00

Utagerende dame
En 34 år gammel kvinne ble ved 22-tiden fredag kveld innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha oppført seg utagerende i Haugesund. Hun var ifølge politiet ruset og støyende. Hun ble også anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra patruljen.

Familie til sykehus etter ulykke
To voksne og to barn ble alle sendt til sykehuset i Haugesund med lettere skader etter at bilen de satt i havnet ut av veien i Suldal fredag kveld. Utforkjøringen skjedde ifølge politiet ved 22-tiden. Ulykken skjedde ved Hjortland i Suldal.

Vold i leilighet
En 45 år gammel mann ble utsatt for vold i en leilighet i Haugesund ved 23.50-tiden i natt. Den fornærmede mannen ble sendt til legevakten for behandling av skadene han ble påført. Gjerningsmannen er navngitt, men ikke pågrepet. Han er anmeldt og sak er opprettet.

Boligbrann på Karmøy
En person måtte undersøkes av ambulansepersonell i forbindelse med en boligbrann ved Stol på Karmøy i 02-tiden i natt. Alle nødetatene rykket ut til adressen og brannvesenet fikk raskt kontroll på ilden. Beboer i huset hadde kommet seg ut av boligen før nødetatene kom til stedet.

Hindret politiet i sitt arbeid
En beruser 23-åring forsøkte å hindre politiet i å få utført sitt arbeid i natt. Det var ved 01.30-tiden at den unge mannen satte seg opp mot en politipatrulje i Leirvik på Stord. Han ble anmeldt og kan forvente seg et forelegg.

Skadeverk på Vår Frelsers
En rute ble knust fem meter over bakken på Vår Frelsers kirke i Haugesund i natt. Forholdet ble oppdaget ved 03.15-tiden. Da politipatruljen kom til stedet ble det også oppdaget at ytterdøren var også åpen. Har du informasjon i saken, ta kontakt med politiet på telefon 02800.