Menu

Slik ble julebordsnatta

Krabbe under båten, sovnet på julebord, overstadig på julebord, slagsmål på utesteder, kjøring uten førerkort og åtte bortvisninger. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 26.11.2016 10:03:24

Uten gyldig førerkort
En mann i 20-årene ble stanset av en politipatrulje på Stord i natt. Han hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt.

Overstadig på julebord
En overstadig beruset mann i 20-årene var så beruset at politiet i natt måtte ta vare på han. Mannen ble hentet inn fra et arrangement i Haugesund sentrum. Gutten var ifølge politiet ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Slagsmål på utested #1
To menn i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter et slagsmål på et utested i natt. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

Slagsmål på utested #2
En mann i 30-årene ble satt i arresten på et utested i natt. Han ble innbrakt fra et utested hvor han hadde vært involvert i et slagsmål. Han er også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Sovnet før julebordet
En overstadig beruset mann i 20-årene som skulle på julebord, ble funnet sovende på et spisested i Haugesund i natt. Mannen var tilreisende til byen, i anledning et julebord lørdag kveld. Han ble tatt vare på av politiet og fikk sove ut «julebrusen» i arresten.

Krabbe under båten
En beruset dame i 50-årene ringte politiet ved 05-tiden lørdag morgen og kunne fortelle at noe svømte under båten hennes. Hun var usikker på om det var folk eller krabbe. Politiet var på stedet og fant ingen dykkere.

Åtte bortvisninger
Det var i natt til sammen åtte bortvisninger av uønskede personer fra Haugesund, Karmøy og Stord.