Menu

Satser tungt på vindkraft

Westcon Løfteteknikk har den siste tiden arbeidet med løsninger rettet mot både landbasert og offshore vindkraft. Nå er selskapet også sertifisert.

Av Egil M Solberg | 27.06.2017 17:46:46

Westcon Løfteteknikk er denne uken blitt sertifisert av DNV GL i henhold til Global Wind Organisation (GWO) sin standard for sikkert arbeid i høyden på vindmøller.

Westcon Løfteteknikk er det første Norske selskapet som har fått denne godkjenningen.

– Vi er både glade og stolte over å kunne tilby dette til våre kunder inn mot deres økende satsing på vindkraft og fornybar energi. GWO sertifiseringen tydeliggjør også vår satsing mot vindkraft, hvor vi satser tungt, sier Karl Johan Jentoft, Adm. Direktør i Westcon Løfteteknikk AS.

Westcon Løfteteknikk har den siste tiden arbeidet med løsninger rettet mot både landbasert og offshore vindkraft. Dette innebærer både salg av produkter samt design av løsninger for montering av vindmøller og inntrekk av tilførselskabler fra havbunn og internt på transformatorstasjon.

– Totalkonseptet vårt innbefatter også kontroll og sertifisering av løfteutstyr på vindmøller, opplyser Jentoft.

Westcon Løfteteknikk AS ble etablert i 1993, en totalleverandør innenfor løfteutstyr, og har hovedkontor i Haugesund med avdelingskontor i Stavanger. Selskapets 100 ansatte er i stor grad flerfaglige og er en del av soliditeten.