Menu

Rus og bråk

Kvinne tatt for ruskjøring, feststøy med høy musikk, sov i veikanten, ville sparke politimann, knuste rute i drosje og mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 17.12.2016 07:53:20

Kvinne tatt for ruskjøring
En kvinne i 40 års alderen er i natt anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det var ved 23-tiden at en UP-patrulje stanset en bil på Norheim hvor fører fremstod som ruset. Hun ble fremstilt på legevakten og nødvendige prøver ble tatt. Førerkortet ble beslaglagt og sak er opprettes.

Sov ut i kjelleren
En mann i 40 års alderen ble i natt funnet så sterkt beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. En politipatrulje kom i kontakt med mannen på Indre kai i Haugesund. Han hadde i forkant blitt nektet adgang på et utested på grunn av beruselse. Politiet fant det best å innsette han i drukkenskapsarresten for å sove ut rusen.

Feststøy med høy musikk
Politiet måtte i natt rykke ut til en adresse i Sauda etter meldinger om feststøy. Politiet rykket ut til adressen etter at det var kommet inn melding om full fest med mye støy. På stedet var det en del berusede ungdommer som måtte forlate festen. Beboer ble pålagt om å avslutte festen og skru av musikken.

Ville ikke forlate sentrum
En mann i 20-årene nektet å forlate sentrum av Haugesund etter en ordenforstyrrelse i natt. Det endte med overnatting i drukkenskapsarresten. Det var ved 01.25-tiden at mannen i 20 års alderen ble innbrakt til drukkenskapsarrest. 15 minutter tidligere ble han bortvist fra Haugesund sentrum etter en krangel med noen dørvakter. Ved bortvisning ble han kverulerende overfor politiet. Han ønsket ikke å etterkomme politiets pålegg og blir derfor belønnet med anmeldelse og overnatting i arrest til han blir edru.

Sov i veikanten
En mann i 50 års alderen ble funnet sovende langs en vei på Stord i natt. Det var ved 01.50-tiden at en politipatrulje oppdaget mannen i veikanten. Mannen var overstadig beruset og hadde lagt seg til å sove kun 50 meter før han var fremme ved egen bopel. Ble kjørt hjem de siste meterne av politiet og trygt geleidet inn i huset.

Slagsmål i Skånevik
Politiet måtte rykke ut til kaien i Skånevik i natt etter meldinger om slagsmål. Det var ved 02-tiden at meldingen kom inn til politiet. Det var imidlertid rolig på stedet da politiet ankom. Flere personer hadde da dratt hjem. En person skal ha blitt slått i ansiktet, men vedkommende ønsket ikke å anmelde forholdet. To personer ble også kjørt hjem av politiet.

Ville sparke politimann
En mann i 20 års alderen ruset på narkotika, er anmeldt for forsøk på vold mot en politimann i natt. Det var ved 03.20-tiden i natt at en politipatrulje måtte ta seg av en beruset mann som utagerte på et utested i Haugesund sentrum. I forbindelse med innsettelse i politibilen, forsøkte mannen å sparke til en politimann. Han ble dermed kjørt inn i arresten og innsatt i varetekt. Mannen er anmeldt for forsøk på vold mot offentlig tjenestemann, samt at han anmeldelse for bruk av narkotika og for ordensforstyrrelse.

Knuste rute i drosje
En tilfeldig forbipasserende mann knuste ruten på en drosje som passerte i Haugesund sentrum i natt. Nå etterlyser politiet vitner. Det var ved 03.20-tiden at sjåføren meldte fra til politiet om at en tilfeldig forbipasserende person hadde knust en rute i drosjen hans. Forholdet skjedde i krysset Strandgata/Torggata og politiet ønsker tips fra publikum.

Bråk på byen
I løpet av natten har det vært flere tilløp til slagsmål i Haugesund sentrum og sju personer har blitt bortvist fra sentrum.