Menu

RBK og Tromsø forhandler om Moldskred

Sportssjef i Tromsø, Morten Kræmer, bekrefter i kveld at Morten Moldskred (29) kan bli Rosenborg-spiller. FK Haugesund skal ha 30 prosent av overgangssummen. RBK har tidligere fått avslått et bud på 4,5 millioner koner.

Av admin | 06.01.2010 22:32:16

– Jeg har fått mandat fra styret i TIL til å gå i dialog med Rosenborg og se om det er grunnlag for å bli enig, sa Kræmer til NRK etter et styremøte i dag.

Men hva tilbydet fra trønderne lyder på, vil han ikke ut med.

– Det er i alle fall et utgangspunkt som gjør at vi kan være villig til å diskutere det videre med Rosenborg. Vi har en del punkter vi ønsker å få synliggjort overfor dem, så får Rosenborg vurdere ut fra det.

Etter det NRK erfarer, er litt av utfordringen at FK Haugesund i utgangspunktet skal ha 30 prosent av overgangssummen. Det ble forhandlet fram da Moldsked korsbåndskadet ble solgt til Tromsø for fire år siden. Dersom Haugesund går med på å redusere sin andel, øker det trolig sjansene for at en overgang går i orden.

Moldskred selv er lysten på nye utfordringer. Samboeren hans studerer i Trondheim. Moldskreds kontrakt med TIL går ut etter sesongen.

Av Helge Bro Matland | 06.01.2010 kl.22:3