Menu

Radio Haugaland klatrer mot toppen

Radio Haugaland går kraftig opp på den siste lyttermålingen utført av Norsk Gallups for siste 6 måneder. Radio Haugaland nærmer seg nå 20 prosent daglytting og klatrer dermed oppover på topp 10 listen over Norges mest populære radiostasjoner.

Publisert av Knut Netland | Oppdatert 26.04.2003 kl. 13.47

Av admin | 28.04.2003 04:50:01

Redaktør, Egil M Solberg– Vi har en målsetning om å passere 20 prosent i løpet av sommeren og 25 prosent innen utgangen av året, sier redaktør Egil M Solberg. Gallup tallene er baser på lytting i ukedagene. Helge- satsningen vil derfor ikke påvirke akkurat denne undersøkelsen. Det er mye spennende som skjer hos oss for tiden som også gir oss rekordlytting i helgene. Med den nye sportslørdagen og direktesendte FK-Haugesund kamper på søndagen, har vi enda flere spennende produkter for både lyttere og annonsører, sier Solberg.

– Det er flere stasjoner som ser ut til å være på vei oppover, blant annet Radio 102,s argeste konkurrent, Radio Haugaland, som med en oppslutning på 18 %, også er inne på lista over landets 10 mest populære lokalradioer, skriver radionytt.no

Radio Haugaland har hatt en markant økning i lytteroppslutningen ved alle målinger. De siste tallene viser et gjennomsnitt av de siste 6 månedene. Det reelle tallet for dagens oppslutning ligger på rundt 20%. Ukelyttingen ligger nå på rundt 50% og månedslyttingen på rundt 60% av befolkningen.

– Nyhetssatsningen i helgene ser også ut til å gi resultater. Det merker vi på tilbakemeldingene vi får. Det har tatt litt tid, men jeg tror folk flest nå vet at Radio Haugaland faktisk leverer lokale nyheter 7 dager i uken, sier redaktøren.

– Den nye senderen i Tysvær på 104,0 MHz begynner også å påvirke utviklingen. Men det stopper ikke der, vi har flere godbiter på gang, sier en optimistisk Solberg.