Menu

Politiloggen torsdag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt torsdag kveld.

Av admin | 28.01.2010 22:46:19

1530 Kjøring uten gyldig førerkort, Haugesund sentrum.
En 30 år gammel mann ble stanset av politiet i Haugesund sentrum. Ved kontroll viste det seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Han er anmeldt for dette.

1555 Trafikkulykke, mellom Håvik og Sakseid, Bømlo.
Trafikkulykke mellom semitrailer og buss på veien mellom Håvik og Sakseid. Det var glatt føre på veien og de to kjøretøyene møtte hverandre front mot front. Fører av bussen ble sittende fastklemt og ble frigjort etter ca. 30 min. Han ble ikke alvorlig skadd, men kjørt til Stord sykehus for behandling. Fører av semitrailer ble også tatt med til sykehuset for sjekk, trolig lettere skadd. I bussen var det 9 passasjerer. Ingen av disse ble alvorlig skadd. Alle ble kjørt til Bremnes legekontor for sjekk. Det er restriksjoner på akseltrykket på veien og dette er noe politiet vil følge opp.

1740 Trafikkuhell, R 47, Kopervik,Karmøy.
En 19 år gammel bilfører var uheldig på ?glatta ? på R 47 rett før Bygnes på Karmøy. På grunn av glatt føre mistet fører kontroll over bilen og kjørte inn i et busskur. Det oppsto ingen personskade, busskuret ble knust og det oppsto en del materielle skader på bilen.

1810 Påkjørt rådyrkalv, Austre Karmøyveg, Karmøy.
 En rådyrkalv måtte avlives etter at den ble påkjørt av bil.

Av POLITIET: Terje Tonning | 28.01.2010 kl.22:4