Menu

Politiloggen torsdag formiddag

Adferdskontroll, laserkontroll og grovt tyveri. Her er siste nytt fra politiet.

Av admin | 28.01.2010 13:58:07

ADFERDSKONTROLL, STRANDGATA, HAUGESUND
I forbindelse med den nye skiltingen i Strandgata mellom Skjoldavegen og Torggata, Haugesund, hvor det i følge ny skilting er innført enveiskjøring nordover mellom Torggata og Skjoldavegen, og følgelig innkjøring forbudt i motsatt retning, gjennomførte en patrulje fra Haugesund politistasjon en drøy times kontroll fra klokken 1000 i formiddag.

Kontrollen avdekket det faktum at det fremdeles råder en stor grad av uvitenhet om denne nye skiltingen i og med at cirka halvparten av bilen som kom kjørende i gaten der kjørte i strid med gjeldende skilting på stedet.  Patruljen som i dag valgte den mer oppdragende varianten av trafikkontroll og lot foreleggsblokken ligge i fred talte intet mindre enn 43 kjøretøy som ikke tok hensyn, ikke så eller på annen ignorerte det nye kjøremønsteret.

Politiet gjør for ordensskyld oppmerksom på at gjeldende foreleggssats for kjøring mot skiltet Innkjøring forbudt(skilt 302) er på kroner 4.200,- 

FARTSKONTROLL I TITTELSNESVEGEN, HAUGESUND
Fra klokken 1030 til klokken 1120 ble det gjennomført en laserkontroll i 60-sonen ved Saltveitskole, Tittelsnesvegen nord i Haugesund.

Ingen fartsovertredelser ble målt, men to bilførere fikk forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring.

GROVT TYVERI VED INNBRUDD, BYGGEPLASS, STATSRÅD VINJESGATE, KOPERVIK, KARMØY
Torsdag morgen ble det meldt om grovt tyveri ved innbrudd på en byggeplass i Statsråd Vinjesgate i Kopervik, Karmøy.

Fra byggeplassen er det stjålet mye verktøy av forskjellig slag.

Politiet har vært på åstedet og sikret spor.

Av POLITIET: Trond Olav Friberg | 28.01.2010 kl.13:5