Menu

Politiloggen torsdag ettermiddag og kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt torsdag ettermiddag og kveld.

Av admin | 13.05.2010 23:39:58

DØDSULYKKE I TRAFIKKEN SAUDA MC FØRER DØD
Kl. 1437 melding om motorsykkel som hadde fått sleng og kjørt inn i autovern like utenfor Sauda sentrum, retning vestover.  Lege og anna kyndig personell kom hurtig til plassen, gjenoppliving blei straks iverksatt, men mannen i 40 åra døde etter uhellet. Det var ingen andre kjøretøy innblanda i uhellet.  Politiet på plassen i lag med ulykkeskommisjonen til vegvesenet har gjort undersøking for om mulig å finna årsaken til uhellet. Mannen som omkom er ifrå Haugalandet og har kone og barn. 

BRANN I HUS I NEDSTRAND
Kl. 1643 melding om brann i hus. Folk hadde komt til huset og tatt seg inn da brannalarmen ulte. Viste seg at det har vært ulmebrann i ei seng, men da ventiler, dører og vinduer var lukka så har brannen slokka av seg sjølve. Politiet har vært på plassen og tatt med prøver av materialet som det ulma i.

LYNGBRANN PÅ HOLME UTENFOR SALVØY KARMØY
Kl. 1718 melding om lyngbrann på  liten holme utenfor Salvøy. Brannvesenet slokker brannen. Det er fleire personer på holmen, som alle hevder å være uskyldige. Politiet vil snakke med dei for om mulig å få forklart kva som skjedde.

GRAS OG LYNGBRANN I SULDAL
Kl. 1736 mottar politiet melding om at det har vært ein liten gras og lyngbrann i Torsteinsbu i Suldal.  Brannen er slokt av dei som oppdaga den. Brannvesenet kjører til plassen for å etterslokke.  Ukjent brannårsak. 

STAKK FRA TAXIREKNING I HAUGESUND
KL. 2036 mottar politiet melding fra taxisjåfør om at passasjeren i bilen stakk fra rekningen og inn på ei adresse i Haugesund. Politiet får kontakt med passasjeren som er ei dame på 48, ho vil heller bli anmeldt enn å betale rekningen. Ca 30 minutter etter så ringer taxisjåføren på nytt, opplyser at ein mann har betalt for turen, hen ønsker derfor ikkje å anmelde saka.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 13.05.2010 kl.23:39