Menu

Politiloggen torsdag ettermiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt torsdag ettermiddag.

Av admin | 19.07.2012 19:46:06

Tyveri av kjennermerke
Kl 1440 fikk politiet melding fra en bileier om at han savnet 1 stk kjennemerke, NE89550. Dette har forsvunnet i tidsrommet 17. – 18. juli.

Ordensforstyrrelse/ Skadeverk – Haugesund sentrum
Kl 1502 fikk politiet inn flere meldinger på 112 om at en beruset mann med stokk knuste vinduer på et gatekjøkken i Haugesund sentrum.
Kl 1512 ble mannen tatt hånd om av politiet. Mannen i 50 årene lå da i et blomsterbed like ved Vår Frelsers kirke, godt beruset. Mannen er innsatt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for ordensforstyrrelse og skadeverk.

Ordensforstyrrelse/ Legemsfornærmelse Haugsund sentrum
Kl 1543 fikk politiet flere meldinger om slåsskamp mellom 3 menn i Haraldsgaten. En vekter som kom til stedet hadde grepet inn og selv fått seg et slag av den ene gjerningsmannen. To av mennene løp fra stedet før politiet ankom. Den tredje fortalte at han var blitt angrepet av de to som løp, men ønsket ikke å anmelde noe.

Politiet har funnet ut hvem de to mennene er og skrevet anmeldelse for ordensforstyrrelse og legemsfornærmelse.

Trafikkuhell m/ materiell skade – Karmøy, Storasund.
Kl 1458 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av vegen og ned en skråning og inn i veggen på Kiwi butikken. Det var to damer i bilen, ingen av dem var skadet. Det er ingen mistanke om rus. Fører av bilen vil bli anmeldt for brudd på vegtrafikkloven § 3.

Av POLITIET: Norunn Byrknes | 19.07.2012 kl.19:45