Menu

Politiloggen torsdag ettermiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt torsdag ettermiddag.

Av admin | 05.07.2012 16:30:34

Bil kjørt i trapp – Karmsundgata, Haugesund
Kl. 1100 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i en trapp i Karmsundgaten i Haugesund. Det var eier av trappen som meldte fra. Skader på trapp og bil. Ingen personer i eller ved bilen når forholdet ble oppdaget. Politiet har ikke fått kontakt med bileier ennå, og bilen ble tauet bort derfra. Eier av trappen vurderer anmeldelse.

Kjøring i påvirket/beruset tilstand – Avaldsnes, Karmøy
Kl. 12:03 mottok politiet melding om en svart bil som kjørte over midtrabatter og i motgående kjøreretning på Avaldsnes, Karmøy. Bil og fører ble etter hvert sperret inne av melder, og fører fremstod som beruset.

Fører av bilen ble pågrepet av politiet, innrømmer å ha kjørt i påvirket/beruset tilstand. Bilen var flere ganger over midtrabatter, over i motgående kjørefelt og flere biler måtte stanse eller vike for å unngå sammenstøt. Fører ble anmeldt for forholdene.

Fartskontroll – Øvre Vats
Utrykningspolitiet avholdte i tidsrommet kl. 0900-1200 fartskontroll på E 134 i Øvre Vats. Nedslående resultat – 1 førerkort ble beslaglagt for kjøring i 97 km/t i 60-sone, og ytterligere 37 forenklede forelegg ble utstedt.

Trafikkulykke med personskade – kvinne påkjørt på Austre Veaveg, Vedavågen.
Kl. 12:59 mottok politiet melding om en kvinne som var påkjørt på Austre Veaveg, Vedavågen. Kvinnen ble påkjørt mens hun stod ved siden av bilen som hun og hennes mann prøvekjørte. Hun ble påkjørt av en mopedbil.

Kvinnen fikk skader i hode og i kroppen som følge av sammenstøtet, men kun lettere skader. Hun ble kjørt sykehuset for behandling av skadene.
Fører av mopedbilen fikk mopedførerbeviset sitt beslaglagt. Ingen mistanke om kjøring i påvirket/beruset tilstand.

Drikkelag – Haugesund.
Kl. 12:31 bortviste politiet et drikkelag på 8-9 personer som befant seg under Risøybruen.

Besittelse narkotika – Haugesund sentrum
Kl. 13:04 pågrep politiet en mann i besittelse av mindre mengder narkotika i Haugesund sentrum.

Drosjebedrageri m.m. – Norheim, Karmøy
1522 –
En drosje trengte politiets bistand på Oasen. En mannlig passasjer i slutten av tenårene kunne ikke gjøre opp for seg og var amper mot sjåføren. Han forsøkte også å betale med et visakort som ikke var utstedt til ham, var i besittelse av kniver og tabletter. Mannen ble pågrepet og er innsatt i sentralarresten. Her vil han bli avhørt fredag formiddag. Forholdet etterforskes av Haugesund politistasjon.

Av POLITIET: Leif Helge Stølen | 05.07.2012 kl.16:30