Menu

Politiloggen torsdag

Trafikkuhell med bil og moped, brann og leteaksjon. Her er siste nytt fra politiet.

Av admin | 05.06.2008 14:55:01

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Trafikkuhell ? utforkjøring

Kl. 0837 meldt til politiet at en bil hadde kjørt i grøfta RV 47 på Matlandssletta, Karmøy. Ikke meldt om personskade.  En politipatrulje sendt til stedet.  Uhellet hadde skjedd som følge av at en forankjørende bil hadde stoppet opp for motgående trafikk da han skulle svinge til venstre.  Bil nr. 3 som kom bakfra, klarte ikke å bremse opp, svingte imidlertid ut i motgående kjørenbane, sneiet borti bilen fornan før han kjørte ut i grøfta.  Politiet oppretter sak for overtredelse av vegtrafikkloven.

Trafikkuhell ? uforkjøring på moped

Kl. 1317 mottok politiet melding om at ungdom født i 1991, hadde kjørt ut av veien på Vestre Veaveg, Karmøy.  Ambulanse og politi til stedet.  Fører kjørt til sykehus med skader i en ankel.

Brann blusset opp igjen

Kl. 1329 blir det via 110-sentralen meldt om at brannen i Urrangsvåg hadde blusset opp.  Kl. 1355 fikk politiet tilbakemelding om at brannen var under kontroll.  Det opprettholdes vakthold fortsatt utover dagen både fra brannvesen og mannskap fra sivilforsvaret.

Haugesund ? trafikkulykke med alvorlige personskader
Kl. 1530 ble det meldt om alv. trafikkulykke mellom motorsykkel og bil på E 134 v/Toskartjørn. Det ble store trafikkale problemer, da det på den tiden vanligvis er kø  på denne veistrekningen.  Ble foretatt omkjøring. En 17 år gammel ungdom som var fører av lett motorsykkel ble brakt til sykehus med store skader. Han er nå sendt videre til Universitetssykehuset i Stavanger. Alvorlige personskader, men utenfor livsfare. Vitner har opplyst at motorsykkelfører kom over i motsatt kjørebane i forb. med forbikjøring og kolliderte med møtende bil. Fører av bilen en 59 år gammel mann var uskadet. Ulykkesgruppa fra Statens Vegvesen har bistått politiet med åstedsundersøkelse
Veien ble åpnet for alm. ferdsel kl. 1720 Den skadde er overført Haukeland sykehus

Etne ? Leteaksjon
Det blir fortsatt søkt med uforminsket styrke etter en 77 år gammel mann fra Skånevik. Det blir søkt med mannskaper fra Røde Kors og frivillige fra Skånevik.  I tillegg deltar hundeekvipasjer fra politi og Norsk Redningshunder.  Videre deltar Kystvaktskipet K/V Tor  som søker i havnebassenget og elver. Søket vil foregå med uforminsket styrke utover kvelden/natta.  Det er viktig at vitner som kan ha sett en person som svarer til beskrivelsen som tidligere er sendt ut, tar kontakt med politiet.
Kl. 1955 ble det meldt om at den saknede er funnet i live. Har ramlet utfor en skrent. Mindre personskade. Ble funnet av hundeekvipasje fra Norsk Redningshunder (få dette med i reportasjen).  Det har deltatt 6 hundeekvipasjer fra Norsk Redningshunder i dag. I tillegg har 30 mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps søkt på land.  Og Kystvaktskipet  K/V Tor.  Politiet berømmer innsatsen fra hjelpemannskapene.

 

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 05.06.2008 kl.21:0