Menu

Politiloggen tirsdag formiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tirsdag formiddag.

Av admin | 17.07.2012 11:10:04

Skadeverk – to biler, Skudeneshavn.
Politiet fikk i dag morges melding om skadeverk som var utført på to biler i Skudeneshavn. Det var kastet blomster og jord på den ene bilen, og den andre var påført en større bulk i en av sidene. Forholdet blir anmeldt, og etterforskes ved Karmøy lensmannskontor.

Innstigningstyveri – Landmark maskin, Bømlo.
Det har i løpet av natten vært uvedkommende inne i bedriften. Det er benyttet nøkkel for å låse seg inn i lokalet. Derfra ble det borttatt nøkler til en bil, som er stjålet. Bilen er funnet parkert i Mosterhavn. Forholdet blir anmeldt og etterforskes ved Stord lensmannskontor.

Oppdatering –
leteaksjon etter 17 årig gutt som er saknet fra Åkrehamn, Karmøy.
Den saknede er fremdeles ikke kommet til rette. Det letes fremdeles for fullt etter saknede. Letemannskapene som har vært ute i natt blir nå erstattet med uthvilte letemannskaper som vil fortsette letingen. Inntil 8 hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder vil i løpet av dagen gjennomsøke området.

Politiet ønsker tips i saken – disse kan rettes til
Karmøy lensmannskontor, tlf. 52 85 64 00

Spørsmål fra pressen kan stilles til konst. Lensmann Trygve-Johan Mørch, Karmøy lensmannskontor.

Utforkjøring, mistanke kjøring i beruset tilstand – Etne
Politiet fikk melding om en gammel bil med prøvekjennemerke som lå utfor veien i Etne. I en hytte i nærheten fant politiet eier av bilen. Han ble pågrepet mistenkt for å ha kjørt bilen i beruset tilstand. Blåsetesten var positiv, og fører blir fremstilt for lege og blodprøvetaking. Deretter blir han avhørt ved Vindafjord lensmannskontor.

Av POLITIET: Leif Helge Stølen | 17.07.2012 kl.11:10