Menu

Politiloggen tirsdag formiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tirsdag formiddag.

Av admin | 10.07.2012 11:08:17

0746 – Tyveri av gressklipper – Frakkagjerd, Tysvær
Fra bedriften Ve-Pro er det i natt stjålet en kostbar Klippo gressklipper. Gjerningsmennene har klippet seg gjennom bedriftens inngjerding. Politiet har utført åstedsundersøkelse og sikret spor. Forholdet blir etterforsket av Tysvær lensmannskontor.

0837 – Tyveri av Opel Vectra – Sortland, Bømlo
Fører av en 1999 modell mørkeblå Opel Vectra med registreringsnummer XL34469 ble frastjålet bilen i morges. Det skjedde mens føreren var en kort tur inne på postkontoret og lot nøklene bli igjen i bilen. Politiet ønsker tips om observasjoner av bilen. Forholdet etterforskes av Bømlo lensmannskontor.

0910 – Skadeverk på småbåter – Hervik, Tysvær
Kl. 0910 mottok politiet melding om at det har blitt utført skadeverk på to småbåter som ligger til kai i Hervik. En politipatrulje er nå på stedet for å undersøke forholdet og for å sikre mulige spor. Forholdet etterforskes av Tysvær lensmannskontor.

1249 – Tyveri fra butikk – Raglamyr, Haugesund
Betjeningen i en butikk på Raglamyr hadde behov for politiets bistand etter at de hadde holdt igjen en kvinne i 20-årene som stjal varer. Kvinnen hevdet hun var bulgarsk, var uten identitetspapirer og samarbeidet i liten grad med politipatruljen. Hun ble derfor pågrepet og satt inn i varetekt mens det arbeides med å slå fast hennes identitet. Hun vil også bli avhørt om tyveriet fra butikken på Raglamyr. Forholdet følges opp av Haugesund politistasjon.

Av POLITIET: Jarle Utne-Reitan | 10.07.2012 kl.11:08