Menu

Politiloggen tirsdag formiddag

Tyveri, bruk av nødtelefon, trafikkuhell og promillekontroll. Her er siste nytt fra politiet.

Av admin | 16.12.2008 15:14:34

Tyveri ? Karmøy

Kl 1000 fikk Karmøy lensmannskontor melding fra en butikk i Kopervik at det i går mandag, 15.12.08 så hadde en kunde tatt med seg klær for ca kr 3.000,-. Saken blir anmeldt og gjerningsmannen skal være kjent.

Lensmannskontoret beslagla nattøy stjålet fra butikken fra en leilighet på Karmøy i dag. Tøyet er tilbakelevert til butikken.

Bruk av nødtelefon

I det siste døgnet har politiet fått 78 oppringninger fra en liten unge som har fått en mobiltelefon som leketøy. Vil den som har gitt en ca 1 år gammel unge en mobiltelefon sjekke om ungen ringer og få fjernet telefonen fra ungen?

Trafikkuhell ? Karmøy

Kl 1222 fikk politiet melding fra en bilist som var påkjørt av en moped. Mopeden var ført av en eldre mannsperson. Billisten fikk skader på bilen og mopedisten kjørte fra stedet uten å gi seg til kjenne. Mopeden var en MP5, hvit med rødt sete. Påkjørselen skjedde i Liarlundvegen, Kopervik.. Politiet er interessert i å komme i kontakt med føreren.

Promillekontroll ? Karmøy

Utrykningspolitiet avholdt i ettermiddag promillekontroll på Bøtoppen, riksvei 47. 16 bilførere kontrollert. Ingen kjørte med promille. En billist ilagt gebyr for manglende førerkort med seg.

Av POLITIET: Odd Magne Haaversen | 16.12.2008 kl.15:1