Menu

Politiloggen tirsdag ettermiddag

Det har vært feler trafikkuhell i dag. Her er politiloggen.

Av admin | 10.06.2008 14:52:56

Kl 0910 Trafikkuhell, E134 Liarheio, Skjold
En kvinne i 40 årene ble lettere skadet etter at bilen hun kjørte fikk skrens, og kjørte av veien og traff et par parkerte bobiler ved Kabas i Skjold.  Kvinnen var fører av personbil som kom østfra og var iferd med å foreta en forbikjøring, da hun observerte en uniformert politibil som stod ved utkjørselen ved Kabas.  Saken er oversendt Spesialenheten for politisaker som vil foreta videre etterforskning i saken.

Kl 1300 Skadeverk v/Ruteknusing, Sauda
Leder i Sauda turnforening meldte at det i løpet av helgen er blitt knust flere vindusruter i turnhallen i Sauda. Forholdet vil bli anmeldt.

Kl 1340 Trafikk, Sauda
Sauda lensmannskontor har mottatt melding om at en 15 år gammel gutt var blitt påkjørt ved Sauda ungdomskole.  Vedk. ble påført lettere skader i en fot, og ble kjørt til legevakten.  Fører av bilen, en rød stasjonsvogn, kjørte fra stedet etter hendelsen.  Det var flere vitner til hendelsen.
Politiet ber fører av den aktuelle bilen melde seg.

Kl 1350 Trafikkuhell m/personskade, E134 v/ Raglamyr i Haugesund
En kvinne i 60 årene fra Hgsd. ble tatt med til undersøkelse ved Hgsd sykehus, med smerter i nakken, etter påkjørsel bakfra ved påkjøringsvei fra Raglamyr mot Haugesund.

Av POLITIET: Torger Stødle | 10.06.2008 kl.14:5