Menu

Politiloggen søndag kveld

Brann på Karmøy, båt med motorstopp og flere tilfeller av promillekjøring. Her er politiloggen.

Av admin | 22.06.2008 22:49:48

Brann i lager/ kontorbygg- Utvik, Karmøy.
Kl. 1744 ble det meldt om røykutvikling fra et kombinert lager- og kontorbygg på Utvik, Karmøy. På stedet var det knust noen ruter og i rommet innenfor brant det i kontormøbler. Brannen ble raskt slukket og politiet vil i løpet av kvelden gjennomføre undersøkelser på brannstedet.

Båt med motorstopp- sør av Røvær ved Skotleskjer.
Kl. 1837 ble politiet kontaktet av en båtfører som ba om hjelp etter at motoren hadde stanset. Båten var en Targa 27 fot med to personer om bord. Det var ikke på noe tidspkt. fare for at båten skulle drive på land. Redningsskøyta ble sendt ut fra Hgsd.

Promillekjøring- Sand, Suldal.
Kl. 1930 ble politiet varslet om mulig promillekjøring på Sand. Etter noe tid ble en sterkt beruset 46 år gml. mannlig bileier pågrepet på bopel. De nødvendige prøver er tatt og mannen er løslatt. Førerkortet er beslaglagt. Bilen ble også avskiltet grunnet manglende forsikring.

Båtpromille- Indre Havn, Haugesund.
Kl. 2030 ble politiet varslet om at en båtfører trolig var beruset. Båtføreren på 63 år hadde problemer med å legge til kai i sin vel 8 meter store båt og dunket borti andre båter. Alkotest viste verdier langt over lovlig grense. De nødvendige prøver er tatt.

Av POLITIET: Terje Tonning | 22.06.2008 kl.22:4