Menu

Politiloggen søndag formiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt søndag formiddag.

Av admin | 15.07.2012 13:54:42

Oppdateringer:

Ran – Esso, Karmsundgata, Haugesund
Etterforskingen i forbindelse med ranet av Esso Karmsundsgata i Haugesund fortsetter for fullt. Ingen personer er foreløpig arrestert for ranet. Ingen nye momenter å kommentere i saken. Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon.

Beføling og legemsfornærmelse – taxisjåfør, Vindafjord
Mannen som natt til søndag befølte, forsøkte å kysse, slo til en kvinnelig taxisjåfør, samt ikke gjorde opp for taxituren, er pågrepet og avhørt av politiet. Han erkjenner ikke straffeskyld for noen av forholdene. Han ble løslatt etter avhør.

Ordensforstyrrelse – Strandgata, Haugesund
Mannen som natt til søndag ble innbrakt fra et utested i Strandgata i Haugesund er ilagt en bot på kr. 6.000,- for at han i beruset tilstand la seg ut med dørvaktene og nektet å oppgi personalia til politiet. Mannen har vedtatt boten.
Skyting med luftgevær, ”Komunegården”, Haugesund
Mannen som lørdag kveld ble pågrepet i ”kommunegården” i Haugesund, mistenkt for å ha skutt med luftgevær mot en annen beboer er avhørt. Mannen erkjenner ingenting. Både fornærmede og mistenkte er kjent av politiet tidligere. Mannen ble løslatt etter avhør. Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon.

Trusler, skadeverk på bildekk, Haugesund
Mannen som lørdag kveld ble pågrepet mistenkt for trusler og for å ha stukket hull i fire bildekk på to biler er avhørt. Han erkjenner straffeskyld for noen trusler, men ikke for å ha truet med å brenne ned huset. Han erkjenner videre straffeskyld for skadeverk ved å ha klippet over ledningen til parabolen, men forklarer at han ikke kjenner til skadeverket på bildekkene.

Han ble ilagt et besøksforbud overfor huseier før han ble løslatt. Saken etterforskes videre av Haugesund politistasjon.

HENDELSER i tiden 1030-1315

Promillekontroll – Heiane, Stord
I tidsrommet kl. 1015 – 1115 hadde politiet på Stord en promillekontroll på Heiane. 65 kontrollerte førere – ingen utslag på promille.

Vannscooterkjøring – Fitjarøyane
Politiet fikk melding om sjenerende vannscooterkjøring i Hjelmsundet, Fitjarøyane. Det blir kjørt veldig nær land og det bråker en del når de kjører rundt.

Det er forbud mot vannscooterkjøring i Norge. Forbudet er generelt, men med mulighet for kommunene til, ved forskrift, å gjøre unntak fra forbudet for nærmere angitte områder, der bruken ikke medfører fare for ferdselen eller allmennheten eller ulempe i form av støy eller andre forstyrrelser, og heller ikke medfører fare for nevneverdig skade på dyre- og/eller plantelivet. Overtredelser kan medføre bøter. Politiet oppfordrer alle til å overholde forbudet.

Tyveri fra terrasse – Gard, Haugesund
Et par adresser på Gard i Haugesund har hatt besøk av uvedkommende. Det er borttatt pledd, blomster og puter fra adressene.

Av POLITIET: Leif Helge Stølen | 15.07.2012 kl.13:54