Menu

Politiloggen søndag del 3

Skogbrann i Etne og Skånevik, redningsaksjon på sjøen og parkeringskontroll på indre kai i Haugesund. Her er politiloggen.

Av admin | 01.06.2008 22:14:05

Kl. 1500. Parkeringskontroll i Haugesund.
Patruljen gjennomførte i tiden 1300 ? 1430 en parkeringskontroll i området Kaigaten og Indre kai. Det ble utstedt 15 gebyr. Parkeringsgebyret er i dag på kr. 500,-.

KL. 1825. Redningsaksjon på sjøen.
Far meldte at sønnen på 15 år hadde dradd ut fra Finnås i en 13 fots båt kl. 1530 for å kjøre til Lykling ? en strekning som normalt tar 45 min.. Gutten hadde ikke kommet fram som avtalt, melder hadde også vært ute med båt uten å se noe til båt eller gutt. Hovedredningssentralen varslet og Sea King redningshelikopter ble sendt mot området ? det samme ble redningsskøyta Bergen Kreds. I tillegg ble lokalt Røde Kors og lokal dykkerklubb varslet og deltok i søket. En del private båter var også delaktig i letingen. Kl. 2030 meldte gutten selv i fra om at alt var vel. Han hadde gått tom for bensin. Gutten hadde rodd et stykke før et ektepar hadde kommet til unnsetning og slept ham inn til Vika ? sør for Gisøy. Etter kort tid fikk han ringt og varslet familien om at alt var vel.

Kl. 1905 Lyng- og skogbrann mellom Etne og Skånevik
Ca. 4 mål med lyng og skog brant ned i området Nedre Sandvik ved den gamle pallefabrikken. Brannvesenet rykket ut med mannskap fra Skånevik og Etne, og de fikk raskt kontroll på brannen. Sannsynligvis har brannen startet i noe grillkull fra dagen før ? dette ble kastet da man forventet at det var slukket. En ettermiddagsbris har kanskje medført at glør i grillkullet har blusset opp.

Av POLITIET: Torger Stødle | 01.06.2008 kl.22:1