Menu

Politiloggen onsdag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt onsdag kveld.

Av admin | 20.01.2010 22:25:15

BRANN ? RØYKUTVIKLING fra hus i søndre bydel, HAUGESUND
Politiet fikk melding kl. 1440 om brann/røykutvikling i et hus i sørøstre bydel. Brannvesen og politi til stedet. Undersøkelsen på stedet tydet på at brannen hadde startet i en seng ? den hadde større brannskader, resten av huset hadde fått store røyk og sot skader. Ingen personskade. Sannsynligvis har det vært snakk om åpen ild ? glør fra sigaretter eller stearinlys kan være en mulig brannårsak. Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon. 

Trafikkulykke ? påkjørsel bakfra, Karmsundgaten ? HAUGESUND
Kl. 1530 fikk politiet melding om en trafikkulykke i Karmsundgaten ? en personbil hadde kjørt inn i en annen bakfra. Det ble antydet at fører og passasjerer i den påkjørte bilen hadde lettere skader ? de oppsøkte legevakten for sjekk. Bilen som forårsaket ulykken hadde store materielle skader i front.
Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon.

Beruset person ? østre bydel, Haugesund
Kl. 1615 ringte en person og sa at en eldre ukjent mann hadde satt seg inn i bilen hans og bedt om å bli kjørt hjem. Mannen virket litt uklar og hadde problemer med å si hvor han var hjemmehørende. Politiet rykket ut og tok mannen med til politihuset hvor han ble innsatt i arrest. Det viste seg at personen, 62 år, bodde i Sauda.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 20.01.2010 kl.22:2