Menu

Politiloggen onsdag kveld

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt onsdag kveld.

Av admin | 31.10.2012 23:35:19

1615    DYR [EDDERKOPP]  –  FLOTMYR RUTEBILSTASJON, HAUGESUND.
Melding om at på perrongen er det en relativt stor edderkopp av ikke norsk opprinnelse. Har kommet med en person på kystbussen som ikke fikk ta den med seg. Identiteten på eier kjenner ikke melder. Melder er redd for at edderkoppen er giftig og kan gjøre skade på folk. Mattilsynets nasjonale vakttelefon oppringt, tlf. 99118000. De har ingen lokal beredskap. Mattilsynet anbefalte knusing av edderkoppen og advarte mot å komme i kontakt med den. Politipatrulje til stedet og sørget for at edderkoppen endte sine dager på Flotmyr rutebilstasjon.

1745    BERUSEDE PERSONER I BUTIKKEN.
Matvarebutikk i Karmsundgata meldte at de hadde besøk av et beruset par i 40 årene – den kvinnelige stjal en brus og ble anmeldt for butikktyveri. Mannen, betalte riktignok for ølet, men startet drikkingen inne i butikken – anmeldt for dette, og begge vist bort fra stedet.

1845     TRAFIKKUHELL MED MINDRE PERSONSKADE, E39 VALEVÅG.
Sammenstøt mellom utrykningskjøring under øvelse og en av 3 biler i følge på E39 nordover, like før avkjøring til kirken i Valevåg. På et eller annet vis har utrykningskjøretøyet kjørt inn i siden på en av personbilene. Alle bilene kjørte i samme retning, mindre skade på kvinne i slutten av 50 årene – slag mot kinn/øye. Rapport om vegtrafikkuhell skrives.

Av POLITIET: Svein Roald Vikse | 31.10.2012 kl.23:35