Menu

Politiloggen natt til torsdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til torsdag.

Av admin | 19.07.2012 11:09:31

2145 – Bundet hund – Haugesund
Kl. 2145 fikk vi den første av mange meldinger om en bundet hund utenfor Markedet kjøpesenter i Haugesund sentrum. Hunden skal være en sort, stor blandingshund med mye pels. Den er nervøs og aggressiv. Politiet bruker et bergingsselskap til å innbringe hunder som har kommet bort fra eierne sine. Dette selskapet klarte ikke å håndtere hunden fordi den var så sint. Vår patrulje har heller ikke hatt egnet utstyr til oppgaven. Vi har derfor sørget for at hunden har fått mat og vann. I morgentimene må vi alliere oss med veterinær for å få fjernet hunden. Vel å merke dersom ikke eieren henter hunden før den tid.

0133 – Besittelse av narkotika – Haugesund
En utenbys mann i slutten av 30-årene ble kontrollert av politiet i Haugesund sentrum i natt. Mannen var i besittelse av 9 stk reseptbelagte tabletter som han ikke hadde fått på lovlig vis. Dette er han nå anmeldt for.

0222 – Legemsfornærmelse – Fitjar
To alkoholberusede 16-årige jenter barket sammen i slagsmål på en privatfest i Fitjar ca kl. 0220 natt til torsdag. Da politiet kom frem var den mistenkte dratt fra stedet. Offeret hadde blitt angrepet med slag, spark og kvelertak uten at hun hadde fått synlige skader som trengte behandling av helsepersonell. Det er opprettet sak av patruljen. Identiteten til gjerningskvinnen er kjent og hun vil få anledning til å gi sin forklaring til lensmannen.

Av POLITIET: Jarle Utne-Reitan | 19.07.2012 kl.11:09