Menu

Politiloggen natt til torsdag

Uroaksjon, motorbrann, ordensforstyrrelse, promillekjøring og falske skilter. Her er nattens hendelser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 12.06.2008 05:54:04

TRAILER MED MOTORBRANN I BØMLAFJORDTUNNELEN 

Klokka 0027 innkom det melding om at en trailer hadde hatt brann i motor rommet nede i Bømlafjordtunnelen på E39. Sjåføren fikk selv slokket brannen. Traileren tauet ut av tunnelen. Ingen skader eller annet i forbindelse med brannen. 
ORDENSFORSTYRRELSE PÅ BRAKKERIGG, LEIRVIK, STORD 
Rett etter midnatt ble politi og ambulanse tilkalt til en brakkerigg tilknyttet industri på Leirvik, Stord. To kammerater, 21 og 28 år, hadde braket i hop av ukjent årsak, den ene(21-åringen) til sykehus med ambulanse, den andre funnet sovende i sengen sin med såre knoker. På sykehuset ble det ikke påvist alvorlig skade, men vedkommende ble innlagt der for natten. Begge anmeldes for ordensforstyrrelse. Forelegg kommer i posten. Ingen av de to innbrakt til politiets arrest.
PROMILLEKJØRING I HAUGESUND 
Klokken 0140, bil stanset av politipatrulje på Gard nord for Haugesund sentrum. Fører av bilen, en, mistenkt for promillekjøring. Brakt inn til politihuset for blåsetest/Intoxilyzer. Mistenkte, en mann på 26 år ble etter blåseprøve dimittert. Ingen uhell i forbindelse med kjøringen. 
UROAKSJON MOT NARKOTIKAMILJØET PÅ KARMØY 
Onsdag kveld og utover natten til torsdag gjennomførte tjenestemenn og ?kvinner fra Karmøy lensmannskontor en uroaksjon rettet mot narkotikamiljøet på Karmøy. Til sammen ble 8 personer, en kvinne og sju menn, pågrepet for kjøp, bruk og besittelse av narkotika. En person ble pågrepet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det ble gjort funn av en mindre mengde amfetamin, marihuana, hasj og reseptbelagte medikamenter. Det ble også gjort funn og beslaglagt gjenstander en antar er tyvegods. 
MED FALSKE SKILT I TYSVÆR 
Ved 0220-tiden ble en bil med falske skilt stanset i Tysvær. To menn midt i 20 årene pågrepet da det ble funnet narkotika, gjenstander som må antas å være tyvgods og det faktum at bilen var påsatt falske kjennetegn. Narkotikaen og det antatt stjålne godset ble funnet ved bruk av polititjenestehund i området der hvor bilen stod parkert da politipatruljen kom. 
ORDENSFORSTYRRELSE I HAUGEVEGEN, HAUGESUND 
Rett etter klokken 0330 ble en kvinne 40 årene innbrakt fra Haugevegn i Haugesund da hun i beruset tilstand hadde veltet noen parkerte mopeder. Kvinne anmeldes for ordensforstyrrelse og forulempelse av offentlig tjenestemann
Av POLITIET: Trond Olav Friberg | 12.06.2008 kl.05:5