Menu

Politiloggen natt til tirsdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til tirsdag.

Av admin | 24.07.2012 09:06:14

Haugesund – ordensforstyrrelser/trusler
Kl. 2300 fikk politiet anmodning om å ta hånd om en beruset person som hadde vært truende overfor ansatte ved rusinstitusjon i Haugesund.  
Da politiet kom til stede for å ta hånd om personen forsøkte han og slå etter og spytte mot en av polititjenestemennene..
Den 22 år gamle mannen ble brakt til sentralarresten og får sove ut rusen der. Han var også i besittelse av bankkort samt flere mobiltelefoner som ikke tilhørte han. Blir avhørt om dette senere i dag.

Karmøy – ordensforstyrrelse
Kl. 0120 fikk politiet melding fra beboere på Åkra om at en mannsperson drev  og kjente på dørene i huset der melder bodde  samt biler samt biler som sto parkert i Strandavegen. Patrulje ble sendt til stede og i nærheten kom politiet over en 45 år gammel mann. Han var overstadig beruset, og ble innsatt i arrest. Anmeldes for ordensforstyrrelse.

Stord – trafikkulykke
Kl. 0145 fikk politiet melding om trafikkuhell mellom bil og motorsykkel på E 39 v/ Odlandskrysset. Føreren av motorsykkelen ble ikke skadet i følge han selv, og ønsket at bilfører kjørte han hjem. Politiet ble etterpå varslet og da de kom til stede viste det seg at motorsykkelen var uregistrert, og føreren som ble oppsøkt på sin bopel hadde ikke gyldig førerkort for akt. kjøretøy. Han blir anmeldt for dette. Ingen skade på bilen. Noe skader på motorsykkel.

Vindafjord – trafikkulykke m/personskade
Kl. 0440 fikk politiet melding om trafikkulykke mellom to biler på E 134 v/Isvik. En 40 år gammel føreren av den ene bilen ble brakt til sykehus med ambulanse. Ikke alvorlig skadet. I samme bil satt en 22 år gammel kvinen som var uskadet. I den andre bilen var det fire personer, og alle uskadet. Store materielle skader på bilene.
Bilen der de fire personene var om bord hadde kommet over i motsatt kjørebane, og forklarte at årsaken til dette var punktering.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 24.07.2012 kl.09:06