Menu

Politiloggen natt til tirsdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til tirsdag.

Av admin | 10.07.2012 10:19:43

Gikk seg vill i Etnefjella, Åkrafjorden
Kl 22:01 mottok politiet melding om tre personer som var ute på tur i Etnefjella og ikke fant veien hjem igjen. De skulle på en fire timers tur, men skjønte etter hvert at de hadde gått seg bort. De hadde både kart og kompass med seg. De fant etter hvert veien ned fra fjellet ved egen hjelp – alle i god behold.

Husbråk – Haugesund
Kl. 23:34 fikk politiet melding om en mann som hadde slått seg vrang på en privatadresse i Haugesund. Mannen hadde knust noe inventar, og var ruset. Han ble innbrakt arresten for innsettelse der. Ved innsettelse ble det funnet mindre mengder narkotika på ham.

Høy musikk – Vormedal
Kl. 23:49 fikk politiet melding om høy musikk fra en adresse på Vormedal. Politiet til stedet og dempet musikken.

Fører som stakk fra trafikkuhell på Karmøy meldte seg
Fører som stakk fra trafikkuhell på Karmøy mandag 09.07.12 kl. 16:35, meldte seg like etter midnatt til politiet etter å ha lest om forholdet i Haugesunds Avis. Fører blir anmeldt for uaktsom kjøring og for å ha unnlatt å stanse etter å ha vært innblandet i trafikkuhell. Fører erkjenner forholdene.

Ordensforstyrrelse – Haugesund
Kl. 01:15 mottok politiet melding om en person som rev av planker fra en dør og knuste glass fra en adresse i sentrum. Mannen var ruset og ble innsatt i arresten.

Høy musikk – Haugesund
Kl 02:21 fikk politiet melding om høy musikk og bråk fra en adresse i Haugesund. Politiet til stedet og avsluttet festen. Eier ble forklart konsekvensene dersom politiet må komme tilbake.  

Slåsskamp – Shell, Karmsundgata – Haugesund
Kl. 03:55 mottok politiet melding om slåsskamp ved Shell i Karmsundsgata, Haugesund. To menn innblandet, og den ene hadde forsvunnet fra stedet før politiet kom dit. Den som var blitt igjen på Shell hadde fått en skade over øye, og ble kjørt legevakten for behandling der. Ikke lenge etterpå fant politiet mannen som forsvant fra stedet. Han ble pågrepet på en adresse like i nærheten, og plassert i varetekt. Mannen satte seg kraftig til motverge ved pågripelsen, og ved innsettelsen i arresten. Han blir anmeldt for forholdene.

Påkjørsel av hjort

Kl 05:37 fikk politiet melding om at det ligger en død hjort i vegbanen ved Oppheim – mellom Ølen og Etne. Viltnemnda ble varslet og fjerner hjorten.

Av POLITIET: Leif Helge Stølen | 10.07.2012 kl.10:19