Menu

Politiloggen natt til søndag

Masseslagsmål på indre kai og forøvrig mye fyll og bråk natt til søndag. Her er politiloggen.

Av admin | 15.06.2008 07:35:35

Legensfornærmelse ?  Rock Fest
Kl. 2345 innbringer en politipatrulje en mann født i 1970, mistenkt for å ha slått til to personer inne på området til Rock Fest.  En av de fornærmede måtte til sykehus for legebehandling ? kutt i leppa og en løs tann.  Mistenkte innsatt i politiets varetekt.  Fornærmede anmelder legemsfornærmelsen over helgen.

Brann i bensinkanne
Kl. 0015 melding om at det var full fyr i en bensinkanne som stod fortauet i Hansadalen, Vedavågen. Det var av vitner observert noen ungdommer som løp bort fra stedet.  En politipatrulje som ble sendt til stedet, sørget for at brannen ble slukket.  Ingen skade på omgivelsene. Søk etter gjerningsmenn uten resultat.

Ordensforstyrrelse ? utested Stord
Kl. 0031 mottok politiet melding om bråk utenfor et utested på Stord.  En person født i 1978,  pågrepet på stedet og kjørt til sentralarresten i Haugesund.  Anmeldt for ordensforstyrrelse.

Båtpromille ? Lervik havn.
Kl. 0041 fikk politiet melding om at en fritidsbåt som hadde kommet inn i Lervik havn, hadde rent inn i to andre båter på sin ferd.  Det var mistanke om at båtfører var beruset.  En politipatrulje som ble sendt til stedet, kunne kort tid etter bekrefte dette.  Båtfører, mann født i 1960, pågrepet og siktet for å ha ført båt i beruset tilstand.  Blodprøve tatt og sak opprettes.  Det oppsto mindre skade på en av båtene han rente inni, og eier av denne vil vurdere anmeldelse i ettertid.

Ordensforstyrrelse ? Haugesund sentrum.
Kl. 0052 mann født i 1974 innbrakt fra Haraldsgaten etter klage fra vaktene ved et av byens utesteder.  Påklagede hadde eglet seg innpå folk inne på utestedet samt ute i gaten etter å ha blitt vist ut fra resturanten.  Mannen som var sterkt beruset, innsatt i politiets drukkenskapsarrest for natten.

Promillekontroll ? Skjold
I tiden kl. 0115 ? 0220 gjennomførte patruljen i Vindafjord promillekontroll på E 134 i Skjold.  22 bilførere kontrollert. Ingen utslag på promille. 

Skadeverk
Kl. 0205 ble det fra boligfelt på Torvastad meldt om at ungdommer gjekk rundt og slo i lyktestolper, postkasser og biler.  Ungdommene ble tatt hånd om av en politipatrulje som ble dirigert til stedet og personalia notert.   Uvisst om forholdet anmeldes på nåværende tidspunkt.

Ordensforstyrrelse ? flaskeknusing, Sand.
Kl. 0226 melder politiets patrulje i Sauda/Suldal at de under patruljering i Sand sentrum ble oppmerksom på en ung mann født i 1989 som knuste en flaske på fortauet.  Ved tilsnakk av politiet, erkjente han sin brøde og sa seg villig til å vedta bot om forholdet ble anmeldt.

Masseslagsmål ? Haugesund
Kl. 0249 mottok politiet melding om ?masseslagsmål? på indre kai.  Et ti-talls ungdommer skulle være involvert i slagsmålet ? ungdommer av utenlandsk opprinnelse mot norskfødte.  Flere politipatruljer dirigert til stedet, slagsmålet var imidlertid avsluttet og ungdommene hadde spredd seg ved politiets ankomst.  Politiet fikk imidlertid etter hvert  kontakt med en ung utenlandsk gutt  på 19 år.  Iflg. hans forklaring så var det han en gjeng med norske ungdommer hadde tatt tak i og banket opp.  Fornærmede hadde pådratt seg mindre skader i ansiktet, men hadde ikke behov for legetilsyn.  Oppfordret til å anmelde forholdet.  Noen av gjerningsmennene var kjent ved navn.

Av POLITIET: Harald Steinar Aase | 15.06.2008 kl.07:3