Menu

Politiloggen natt til søndag

Det har vært nok en travel natt for politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Her er politiloggen.

Av admin | 01.06.2008 09:19:51

KYSTKULTURDAGAR I SANDEID
Lørdag ? natt til søndag ble totalt 8 personer anmeldt for brudd på alkoholloven, drikking på offentlig sted, samt 1 person for Straffelovens § 350 ordensforstyrrelse og Politilovens § §5 for å nekte å etterkomme politiets pålegg.
Kan bemerkes at alle som ble anmeldt for ulovlig drikking, fikk muligheten til å tømme ut alkoholen, men i stedet for demonstrativt drikker foran politipatruljen eller på annen måte viste uvilje til å etterkomme politiets pålegg.

PÅKJØRT HJORT, TOSKARTJØRN, HAUGESUND
Kl. 0020 meldte en billist at han hadde kjørt på en hjort ved nevnte sted.  Dyret hadde brukket begge bakbeina. Politiet avlivet dyret og skrotten ble overtatt av viltnemnda.

LEGEMSFORNÆRMELSE, KOPERVIK SENTRUM
Kl. 0030 meldte en 20 år gammel mann at han hadde søkt tilflukt inne hos Narvesen i Kopervik sentrum. Han var blitt slått i ansiktet og torde ikke gå ut.  Politiet snakket med mannen og avtalte at han kommer og anmelder forholdet førstkommende mandag.

SKOGBRANN, SKOGLANDSVEGEN, HAUGESUND
Kl. 0110 meldte 110 sentralen at de rykket ut til meldt skogbrann ca. 1 km fra RV47 opp Skoglandsvegen.
Kl. 0128 meldte politipatruljen at brannvesenet hadde kontroll over brannen.  Det var brent et område stort ca. 100 x 100 meter. Kan se at brannen har startet like ved vegen og brent innover.  Knusktørt, men vindstille. Brannårsak ukjent.

BERUSET MANN PÅ BENK I HARALDSGT
Kl. 0120. Melding om en beruset mann som lå på en benk i Haraldsgt. i Haugesund. Politipatrulje vekket mannen som så gikk videre for egen maskin.

LEGEMSBESKADIGELSE, KOPERVIK
Kl. 0130 meldte AMK at ambulanse var på vei til Hovedgaten i Kopervik hvor en mann(19) var slått ned.
Politipatrulje også til stedet og pågrep gjerningsmannen (19). Flere vitner til voldshandlingen. Gjerningsmannen innsatt i varetekt.
Fornærmede var slått bevisstløs og ble fraktet til Haugesund sykehus av tilkalt ambulanse.

UTEKONSERT VED KARMØY KINO
Kl. 1800 ? 0100: Mye folk og god stemning. Lite å gjøre for politiet.
To menn (41 og 44) ? to separate forhold –  ble innbrakt til politiarresten for ordensforstyrrelse og slagsmål med vaktene.  Anmeldt for ordensforstyrrelse og legemsfornærmelse mot vaktene.

UPROVOSERT VOLD I HAUGESUND SENTRUM
KL. 0215 meldte en mann (24) at hans kamerat uprovosert var slått ned av ukent svensk mann. Fornærmede (mann 24) ble fulgt til sykehuset for behandling og vil kontaktet  politiet på et senere tidspunkt for å anmelde forholdet.

BESLAG AV 3,5 GRAM HASJ, STORD
Kl. 0145 var en polititjenestekvinne ute og luftet tjenestehunden sin på Stord. Den markerte funn på en bil utenfor et hus ? og inne hos bileier (mann 34) ble det gjort beslag av 3,5 gram hasj. Forholdet ble anmeldt.

DRIKKING PÅ OFFENTLIG STED
Kl. 0300 kom en politipatrulje over en mann (22) som drakk alkohol i Kaigt. i Haugesund sentrum. Mannen ble anmeldt for drikkingen.

BERUSET UNG MANN KJØRT HJEM, HAUGESUND
Kl. 0415 kom politiet over en ung beruset mann som lå og sov på en benk i Haugesund sentrum. Han ble kjørt hjem til bopel.

Av POLITIET: Thor Gunnar Westlye | 01.06.2008 kl.09:1