Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 30.05.2010 10:51:04

2030 Promillekjøring, Urrangsvåg, Bømlo
En 25 år gammel polakk ble pågrepet etter utforkjøring på Urrangsvåg. Både fører og en passasjer på 28 år ble kjørt til Bremnes for legesjekk. Det viste seg at fører hadde fått en flenge i foten og passasjeren hadde pådradd seg brudd i nakken. De nødvendige prøver er tatt og sjåførens førerkort er beslaglagt.

2200 Narkotika, Tysvær
En mann på 35 år ble pågrepet i Tysvær med noen få gram amfetamin samt at han var i besittelse av bank- og førerkort tilhørende en annen. Han er også mist. for bruk av narkotika og vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

0120 Promillekjøring, E39 v/ Ådlandsvatnet, Stord
En 17 år gammel gutt ble pågrepet for promillekjøring etter at bilen han kjørte havnet på taket ved Ådlandsvatnet. I bilen var det også 2 passasjerer, en gutt på 16 år og en gutt på 18 år. Alle kun lettere skadd. Fører var så beruset at han etter prøvetaking måtte innsettes i drukkenskapsarrest. 
 
0205 Slagsmål, Haugesund
Melding til politiet om slagsmål mellom flere personer på Hauge. I forbindelse med en fest på stedet hadde noen av gjestene gått ut på gaten. Der påtraff de en gjeng unge menn som hadde sparket til en bil som en av dem eide samt slått til flere av dem. En av dem ble kjørt i ambulanse til Haugesund legevakt for sjekk. Forholdet vil bli anmeldt.

0300 Brann i bossdunk, Holmegata, Haugesund
Beboer meldte fra til brannvesenet om brann i bossdunk ved Holmegata 30. Beboeren hadde selv slukket brannen. Huset er av mur så det var ikke fare for spredning. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse og vil etterforske saken. Brannårsaken er ukjent.

0410 Gress- og lyngbrann ved Bø ungdomsskole, Karmøy
Politimann på vei hjem fra jobb oppdaget at det brant i noe gress/ lyng ved Bø ungdomsskole. Brannvesenet ble varslet og slukket raskt brannen. Ukjent årsak.

0420 Promillekjøring, E39 v/ Haukås,Tysvær
En 26 år gammel mann ble pågrepet for promillekjøring etter at han kjørte utfor veien på E 39 v/ Haukås i Tysvær. Bilen havnet ca. 50 meter ut på et jorde og fikk store skader. Føreren ble hentet av ambulanse og kjørt til Haugesund sykehus for behandling av nakkeskade. De nødvendige prøver er tatt.

Av POLITIET: Terje Tonning | 30.05.2010 kl.10:51