Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 16.05.2010 10:10:19

Karmøy ? legemskrenkelse
En 51 år gammel mann ble pågrepet på Karmøy siket for vold mot sin samboer. Den 38 år gamle kvinnelige samboeren ble brakt til legevakten med ribbensbrudd og blåmerker. Pågrepne er satt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av søndagen

Haugesund ? legemskrenkelse
Kl. 0040 ble en 17 år gammel ungdom slått ned i Haraldsgata. Pådro seg ingen skader som måtte behandles av lege. En 16 år gammel ungdom er mistenkt for forholdet. 

Haugesund ? ordensforstyrrelse
Kl. 0215 ble det meldt at 2 personer hadde tatt seg opp på taket ved Vardafjell v. skole. Da politiet kom til stede fant de to ungdommer på henholdsvis 18 og 19 år på taket ved skolen. Kom ned frivillig. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Etne ? beruset kvinne
Kl. 0340 ble det meldt fra Etne at de hadde tatt hånd om en kvinne som var overstadig beruset. Opplyste å bo på campingplassen i nærheten. Politipatruljen som kom til stede klarte ikke og finne ut hvor kvinnen bodde. Hun får sove ut rusen i arresten, og håpe hun kan gjøre rede for seg når hun blir edru.  

Karmøy ? innbrudd i bolig
Kl. 0340 pågrep politiet to personer på henholdsvis 36 og 38 år mistenkt for innbrudd i bolig ved Håvik. Ble pågrepet på stede. Hevdet først at de hadde fått lov og overnatte på stede, men huseier som kjente personene ville anmelde dem for innbrudd. De hadde kommet til stede i en ureg. bil. I den bilen ble det funnet to sett kjennemerker som var stjålet fra andre biler. De to pågrepne som var kvinne og mann er satt i arrest, og vil bli avhørt i løpet av dagen. 
 
Fest/høy musikk
I løpet av natta har det vært flere meldinger om høy musikk og bråk på private fester både i Haugesund, Stord og Karmøy. Noen av stedene hadde besøk av politiet.

Haugesund
Grunnet politiets tilstedeværelse i sentrum ble flere forhold der det var tilløp til slåsskamper avverget.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 16.05.2010 kl.10:10