Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 09.05.2010 10:05:29

BÅT PÅ REK I ØLEN
Kl. 1929 melding til politiet om at ein kvit plastbåt som ligger nær land i Ølen.  Ser ingen folk om bord. Båten er sett ute på fjorden 2 timar tidligare. Hovedredningssentralen blir varsla og politiet kjører til plassen. Syner seg at det er folk om bord i båten, oppgir å ha gått tom for drivstoff. Heile mannskapet om bord er sterkt berusa og blir tatt med til lege for nødvendige prøver. Ein blir tatt med til Haugesund sykehus etter at han hadde ramla i sjøen, var noko nedkjølt. 33,5?

ISVIK I SKJOLD UTENLANDSK BIL FALSKE DOKUMENTER
Kl. 2210 stopper politiet ein bil med to personer fra Litauen. Begge viser førerkort og anna dokumentasjon, men ved videre sjekk så er desse dokumentene falske. Begge tatt til Haugesund og tatt i forvaring for sjekk av identitet. Bilen tatt vare på da den inneholdt nye tv apparater, vannkokere og store mengder nye toalettartikler for damer.

FØRRESFJORDEN FEST
Kl. 2342 mottar politiet melding om fest ute i Førresfjorden. Det er full fest og høg lydnivå. Politiet kjører til plassen, festen blir dempa og fortsetter innendørs. 
 
KOPERVIK BURNING MED BIL
Kl. 2305 politiet på Karmøy oppserverer bil som lager stor sirkel med svimerke på parkeringsplass utenfor Karmøy lensmannskontor. Forholdet blir anmeldt.

FITJAR UREGISTRERT CROSSER
Kl. 2348 mottar politiet melding om navngitt person som kjører uregistrert crosser i Fitjar sentrum. Vil bli fulgt opp av politiet.

LEIRVIK PÅ STORD PIRATTAXI
Kl. 0012 politiet mottar melding om pirattaxi i Leirvik sentrum, melder har kjennemerke på bilen. Vil bli fulgt opp.

LEIRVIK STORD SOVENDE DAME
KL 0050 mottar melding om dame som ligger nærmest i buskene i Leirvik sentrum. Politiet kommer til plassen etter kort tid. Da er dama borte.

KÅREVIK STORD LUSKENDE MENN
Kl. 0100 melding om menn som lusker med lommelykt ved ein barnehage. Politiet kjører til stedet påtreffer 3 gutter. Alle tre i alder 18 og 19 blir tatt med og anmeldt for bruk av narkotika.

SKJOLDAVEGEN HAUGESUND HØG MUSIKK
Kl. 0107 melding om full fest og høg musikk. Politiet kommer til plassen, dører og vinduer blir lukka igjen og festen roa ned. Naboen får tilbake natteroen.

SAUDA HØG MUSIKK
Kl. 0144 melding om full fest og høg musikk. Politiet kommer til plassen, musikken dempa. Kl. 0333 ny melding fra samme gate med anna gatenr om full fest og høg musikk. Politiet kommer til plassen. Festen blir avslutta, deltakerne går fra plassen. Han som holdt festen var glad for at festen blei avslutta, han var lei. Og naboen fekk igjen natteroen.

BERUSA PERSON PÅ E134 ØLENSVÅG VATS
Kl. 0159 melding om mørkkledd eldre og berusa mann som går på E134 fra Ølensvåg og vestover. Mannen går i vegbanen. Politiet har ingen i distriktet. Mannen har blitt plukka opp eller har i alle fall gått ut av vegen. Ingen ny meldingar.

MASSESLAGSMÅL PÅ UTEPLASS BØMLO
Kl. 0210 melding om masseslagsmål både ute og inne på pub i Bremnes. Ber om at politiet kommer til plassen. Politiet kjører dertil og snakker med melder.  Det blir opplyset at fleire har vær innblanda i slagsmål både inne og ute. Ingen skal ha blitt skada, men det var mange ivrige deltakere.  
 
UTEPLASS HAUGESUND SENTRUM BESVIMT DAME
Kl. 0231 melding frå uteplass om at dame har besvimt, ukjent årsak. Politiet kommer til plassen tar dame med til legevakt og videre til sykehuset i Haugesund for behandling.

REMA 1000 BYTUNET HAUGESUND
Kl. 0235 melding om overstadig mann. Politiet kommer til plassen og finner ein mann 34 som ikkje er i stand til å ta vare på seg sjølve. Ambulanse blir tillkalt og mannen sendes til legevakt.  Ingen straffesak.

UTEPLASS I SKUDENES, TRUET MED BANK
Kl. 0247 melding frå person som er på uteplass i Skudenes og som ikkje tør gå ut da det er fleire personar på utsida som truer med å banke han opp. Politiet kommer til plassen og får kontakt med ein persone mann 52 som er banka opp. Mannen blir kjørt til legevakt i ambulanse. Forholdet blir anmeldt.

KOPERVIK KARMØY STIKKER FRÅ  TAXI REKNING
KL. 0246 taxi på Karmøy ber om hjelp da to unge menn stakk frå rekninga etter ein lengre tur.  Politiet kommer til plassen, syner seg at i alle fall ein av passasjer er kjent av politiet frå før.  Saka blir anmeldt.

UTEPLASS HAUGESUND, DAME SLÅTT NED
KL. 0251 melding om jente som er blitt slått ned inne på dansegolvet. Politi og ambulanse til stedet. Viser seg at jenta 27 år hadde ramla om på dansegolvet, ukjent årsak. Blir tatt med i ambulanse til sykehus i Haugesund.

MARKEDET HAUGESUND FULL MANN
Kl. 0256 melding om overstadig mann som dels går og dels ligger på fortauet ved Markedet.  Politiet har ingen å sende til plassen, opptatt med andre forhold.  Sjekkar seinare, mannen er da borte.

SALGSMÅL UTEPLASS I HAUGESUND
Kl. 0301 melding om slagsmål på  uteplass.  Politiet kommer til plassen. Ein mann blir kjørt til legevakt for sjekk etter å ha blitt slått. To mistenkte menn på 19 og 21 blir anmeldet for forholdet.

BRANN I GRAS OG LYNG, SKOGLAND I HAUGESUND
Kl. 0320 melding om brann i gras og lyng eit stykke inn i Skoglandvegen. Brann og politi kjører til stedet. Brannen blir fort sløkt. Det har brunne i ca 1000m2 gras og lyng.  Brannen har starta 2 meter frå vegen, kan det være sigarett? Svært tørt i skog og mark. 
 
KNUSER GATELYS-LAMPER I ETNE
Kl. 0321 melding om eit par unggutar som knuser lamper ved å kaste bosspann på desse. Politiet har ingen i distriktet som kan sjå på forholdet. Knusinga skjedde i området rundt Føniks. Fint om ungguttane tar kontakt med lokalt politi, eller om det er vitner så ønskjer politiet tips.

LEGEMSFORNÆRMELSE  PRIVAT FEST HAUGESUND
Kl. 0330 melding frå ein fornærma mann 20 som uprovosert var blitt slått ned på ein fest i Haugesund sentrum. Mannen hadde også ramla ned ei trapp. Forholdet vil bli anmeldt.

KNUST RUTE ROSSABØSKOGEN BARNEHAGE HAUGESUND
Kl. 0408 melding om knust rute, usikkert om det er folk inne. Politiet kommer til plassen finner at det har vært folk inne, men har forlatt plassen. Spor blir sikra på plassen. Ukjent kva som er tatt. Glassmester kommer til plassen for sikring av vinduet.

SKADEVERK BYTUNET HAUGESUND
Kl. 0406 melding om lyshåra jente som skal ha begått skadeverk på tre biler som står parkert ved Rema 1000. Politiet kommer til plassen og ser etter jenta, men finner henne ikkje.  Er du den jenta med lyst hår mørke klær og 170 cm ca så ta kontakt og gjer opp for deg.  Politiet håper elles å komme i kontakt med vitne.

PLAGSOM RØDRUSS PÅ BENSINSTASJON HAUGESUND
KL. 0504 mottar politiet mange telefoner frå rødruss som har slått seg til ved ein bensinstasjon i Haugesund. Rødrussen som er tilreisande frå Stavanger området forlanger at politiet skal kjøre dei både her og der. Til slutt ringer betjeninga ved bensinstasjonen og ber politiet fjerne russen. Politiet kommer til plassen, 4 rødruss blir bortvist frå plassen i tillegg blir ein annmeldt for å drikke alkohol på offentleg sted. Ikkje lurt å drikke når politiet er der.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 09.05.2010 kl.10:0