Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 02.05.2010 11:26:25

Ordensforstyrrelse ? Husbråk i politidistriktet
I løpet av natten rykket politiet ut til flere adresser i bl.a. Haugesund, Karmøy, Stord og Fitjar hvor det ble meldt om høy musikk, fest og bråk.  Kun i et tilfelle i Haugesund ble det behov for å innbringe en mannsperson som ikke ville rette seg etter politiets pålegg. Et sted ble vindu knust ? forholdet vil bli anmeldt. Noe slossing forekom også, men ingen har blitt påført alvorlig skade. 

Urinering på  offentlig sted ? Etne
En 19 år gammel gutt ble anmeldt for å ha urinert oppetter veggen på et gatekjøkken i Etne ? dette mens tilskuere bivånet det hele. 

Ordensforstyrrelse ? campingplass i Sveio
I forbindelse med festligheter på  en campingplass i Sveio så ble en kvinne utsatt for lettere skader i forbindelse med en uoverensstemmelse. Politiet var på stedet og innhentet opplysninger fra de involverte. Kjent gjerningsmann var involvert i hendelsen og forholdet vil sannsynligvis bli anmeldt i ettertid.  
 
Innbrudd i leilighet ? Stord
Kl. 0145 fikk politiet melding om at 2 menn hadde brutt seg inn i en leilighet mens leieboer oppholdt seg der. Forholdet bar preg av pengeinnkreving. De 2 personene, gjerningsmennene, er ikke ukjent for politiet.  Mennene på henholdsvis 28 og 33 år, er fra distriktet. De ble pågrepet og innsatt i varetektsarrest på Politihuset.

Ordensforstyrrelse ? slåsskamp ved en bensinstasjon, Stord
Kl. 0350 fikk politiet melding om slåsskamp ved en bensinstasjon på Stord ? da politipatruljen kom fram hadde de involverte forlatt stedet. Vitneopplysninger førte til at politiet kom i kontakte med fornærmede og man har også opplysninger om gjerningsmannen, uten at vedkommende er pågrepet så langt. Saken etterforskes ved Stord lensmannskontor. 

Promillekjøring ? Haukås, Sveio
KL. 0450 kontrollerte en politipatrulje en bil hvor det viste seg at fører var påvirket av alkohol. Eier av bilen var med i bilen som passasjer – hanvar ikke edru. Han hadde overlatt kjøringen til en 17 år gammel kamerat ? han var heller ikke edru. Begge ble anmeldt og eier/fører ble fratatt førerkortet. Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon/Sveio lensmannskontor.

Farlig atferd i trafikken ? russestreker i Nedstrand, Tysvær
Kl. 0510 fikk politiet melding fra en fortvilet gutt som sammen med en venninne hadde overnattet i en campingvogn i Nedstrand. Han hadde våknet da campingvognen ble tilkoplet en bil og trukket av gårde langs hovedvegen mot Haugesund. Melder ringte fra sin mobiltelefon og klarte å se reg.nr. på bilen, men han visste ikke helt hvor turen gikk da campingvognen var delvis tildekket med en pressenning. Politipatruljen som kjørte til stedet kom etter hvert i kontakt med både bileier og de 2 som hadde vært i campingvogna. Det viste seg at dette var bekjente og det hele var ment å være en morsomhet overfor russen som overnattet i campingvogna. Politiet gav fører/bileier klar melding at man her hadde gått ?over streken? – dette var ikke akseptabelt, dette var å anse som farlig/uforsvarlig atferd i trafikken. Forholdet ble anmeldt.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 02.05.2010 kl.11:2