Menu

Politiloggen natt til søndag

Det har vært nok en travel natt til søndag for politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 21.12.2008 11:27:06

Skadeverk ? Haugesund
20.12.2008 kl 2330 fikk politiet melding om at det var begått skadeverk på en hytte i Kolonihagen, Hemmingstadvegen. En dør var brutt opp og et vindu var knust.

Trafikkuhell med materiell skade ? Sveio
Kl 2336 fikk politiet melding om at et kjøretøy hadde kjørt inn i en busshytte på Eltravåg. Bilen fikk store skader i fronten. Ingen personskade. Føreren hadde mistet kontrollen over kjøretøyet i en venstre kurve.

Trafikkulykke ? Stord
Kl 0019 fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Valvatnesvingen. Et enslig kjøretøy hadde kjørt ut av vegen i en venstre kurve og havnet i en myr. Føreren, som var alene i bilen, ble kjørt til sykehuset og han blir på sykehuset for kontroll over natten. Føreren er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. De nødvendige prøver er tatt.

Promillekjøring ? Karmøy
Kl 0054 stoppet politiet en bilist for kontroll. Føreren er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt.

Ordensforstyrrelse ? Haugesund
Kl 0153 ble politiet kontaktet av en fornærmet mannsperson, 19 år, som var blitt slått i ansiktet. Fornærmede hadde fått et kutt i tinningen. Gjerningsmannen ble pekt ut og en mannsperson, 19 år, ble satt i politiets arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse. Forholdet skjedde i sentrum.

Bilbrann – Tysvær
Kl 0156 meldte brannvesenet om brann i en bil i Førresbrekka, Førresfjorden. Brann og politi rykket ut. Brannårsaken er ikke kjent.

Ordensforstyrrelse ? Haugesund
Kl 0300 ble to mannspersoner, 18 og 23 år, innbrakt fra et utested i sentrum. Begge ble innsatt i arresten og de er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Legemsbeskadigelse – Haugesund 
Kl 0313 bistod politiet en 20 år gammel mann med å komme til sykehuset. Mannen var påført et kraftig kutt over øye av en ukjent gjerningsmann. Forholdet skal ha skjedd i sentrum. Politiet har opprettet sak.

Av POLITIET: Odd Magne Haaversen | 21.12.2008 kl.11:2