Menu

Politiloggen natt til søndag

Det har vært nok en travel natt til søndag for politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 07.12.2008 11:50:19

Kl 2259 Slagsmål, Haraldsgata i Haugesund
Vakter ved en restaurant i Haraldsgata ba om bistand i forbindelse med at de holdt på en kranglete gjest. En 25 år gammel mann med midlertidig bopel i Haugesund innsatt i arrest.  Anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kl 2310 Beruset person, Haraldsgata i Haugesund
En 25 år gammel mann fra Suldal ble innsatt i drukkenskapsarrest da han virret overstadig beruset rundt i Haugesund sentrum.  Ikke i stand til å ta hånd om seg selv.

Kl 0014 Beruset person, Smedasundet i Haugesund
En mann i 20 årene med midlertidig bopel i Tysvær innsatt i drukkenskapsarrest, da han ble funnet sovende på fortau i Smedasundet.

Kl 0030 Beruset person, Sørhauggata i Haugesund
En kvinne i 40 årene bosatt i Haugesund ble kjørt til bopel av Politiet, da hun virret rundt i sentrum  sterkt beruset.

Kl 0115 Ordensforstyrrelse, Leirvik, Stord
En 19 år gammel mann med midlertidig bopel på Stord, ble innsatt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han begynnte å slåss utenfor en restaurant i Leirvik sentrum.

Kl 0130- 0230 Promillekontroll, E134 i Etne sentrum
Politiet avholdt promillekontroll i nevnte tidrom.  ca 20 bilførere kontrollert – ingen merknader.

Kl 0200 Ordensforstyrrelse, Valevegen, Stord
Etter klage fra naboer ble en beboer pålagt å dempe musikk i forbindelse med en privat fest.

Kl 0230 Legemskrenkelse, Skulegata i Sauda.
En 18 år gammel mann fra Sauda kontaktet Politiet etter at han var blitt slått kraftig i ansiktet av en ukjent person. Gjerningsmannen hadde løpt fra stedet.  Ut fra vitneopplysninger er en mann i 20 årene fra Sauda mistenkt i saken.  Vedk. ble forsøkt kontaktet av Politiet i natt uten resultat.  Saken følges opp videre.

Kl 0307 Legemskrenkelse, Leirvik sentrum
Patrulje på Stord meldte at de var blitt kontaktet av en mann som var blitt slått kraftig i ansiktet.  Gjerninsmannen hadde stukket fra stedet, men hans identitet er kjent.  Fornærmede blødde kraftig fra hodet og ble tatt hånd om av helsepersonell.  Saken følges opp videre.

Kl 0307 Slagsmål, Haraldsgata i Haugesund
To menn i 20 årene, begge bosatt i Haugesund, ble innbrakt og satt i arrest etter at de begynnte å slåss ved en restaurant i haraldsgata.  Begge anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kl 0320 Legemskrenkelse, Taxihytta, Leirvik sentrum
Melding til Politiet om at en mann nettopp var blitt skallet ned i taxikøen.  Politiet til stedet, og pågrep en mann i 50 årene for å ha skallet ned en noe yngre mann. Pågrepne satt i arrest og anmeldes for forholdet.  Fornærmede ble ikke påført alvorlige skader.

Av POLITIET: Torger Stødle | 07.12.2008 kl.11:4