Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 24.01.2010 08:53:43

2350 Drikking på off.sted, Kopervik,Karmøy.
En 19 år gammel mann ble anmeldt etter at han satt en flaske vodka til munnen og drakk rett foran en politipatrulje i Kopervik.

0015 Ordensforstyrrelse, Stord.
En full mann på 18 år ble satt i drukkenskapsarresten etter at han hadde deltatt i slagsmål på Stord. Han er anmeldt for ordensforstyrrelsen, for å ha nektet å oppgi personalia og motsette seg arrest.

0030 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
En full mann på 23 år ble satt i drukkenskapsarrest etter at han yppet til slagsmål i Haugesund sentrum. Mannen er anmeldt og kan forvente seg en bot.

0140 Drikking på off.sted, Sauda.
En mann på 19 år ble anmeldt etter at han drakk alkohol på off.sted i Sauda sentrum.

0205 Brann i smultgryte, Skudeneshavn, Karmøy.
Brannvesenet i Haugesund mottok melding om husbrann i Skudeneshavn. Det viste seg at en beruset dame på 44 år skulle lage seg pommes frites etter en tur på pub. Damen sovnet fra maten og våknet av at det brant i smultgryta og at leiligheten var full av røyk. I et forsøk på å slukke brannen fikk damen brannskader på hendene og hun ble eksponert for mye røyk. Damen ble kjørt til sykehuset og innlagt for behandling av skadene. Leiligheten fikk begrensede brannskader, men en del røykskader. Politiet vil opprette sak på forholdet.

0210 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
En full mann på 23 år ble satt i drukkenskapsarrest etter at han yppet til slagsmål på et utested. Han ble bortvist av vaktene på stedet, men kom tilbake kort etter. Han dyttet til øvrige gjester og brukte grov kjeft på vaktene. Han ble nok en gang bedt om å gå fra stedet, men kom nok en gang tilbake. Han avsluttet det hele med å gripe tak i vaktens jakke på en slik måte at den revnet. Saken er anmeldt og han kan forvente seg en bot.

0220 Legemsfornærmelse, Leirvik, Stord.
Politiet på Stord kom under patrulje over en 18 år gammel mann som hadde skader i ansiktet. Han fortalte at han hadde vært på et utested og danset med ei jente, da en for ham ukjent mann, slo til ham i ansiktet. 18 åringen ble kjørt til Stord sykehus for behandling av mulig brudd i nesen. Politiet på Stord vil jobbe videre med saken over helgen- herunder avhøre vitner.

0225 Knust rute, Kopervik, Karmøy.
Et vitne tok kontakt med politiet etter at han hadde sett en person som knuste en rute i en bedrift i Kopervik. Politiet søkte etter personen uten å finne ham.

0330 Innbrudd, Haugesund sentrum.
Etter utløst innbruddsalarm på et tannlegekontor i sentrum konstaterte politiet at det var knust en rute. Fra kontoret var det stjålet en del skillemynt. Politiet har sikret spor og vil etterforske saken. Ingen er så langt mistenkt.

0430 Promillekontroll, Rv 47 v/ flyplasskrysset.
 Politiet avholdt en halv times kontroll på stedet. 10 bilførere sjekket- alle edru.

Politiet mottok i natt 6 meldinger om høy musikk. Noen av stedene ble oppsøkt og musikken ble dempet. Politiet hadde ikke kapasitet til å oppsøke alle.

7 menn sitter i arresten på politihuset.

Av POLITIET: Terje Tonning | 24.01.2010 kl.08:5