Menu

Politiloggen natt til søndag

Trusler mot politiet, narkotika og rus på ungdomsfest, 17-åring med narkotika, ruteknusing og mann ville "stagedive" på Karmøygeddon. Dette er noen av sakene i politiloggen.

Av Egil M Solberg | 01.05.2016 07:40:30

Overstadig beruset
Politiet påtraff en mann på Karmøy som var overstadig ruset lørdag kveld. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innsettes i drukkenskapsarrest.

Knuste busskur
Det ble meldt om skadeverk på et busskur nord i Haugesund lørdag kveld. Vitner meldte om at noen ungdommer i en «elektrisk bil» var observert i området da skadeverket ble utført. Politiet har vært på stedet.

Narkofest på Vea
Femten tenåringer ble bortvist fra en bolig i Vedavågen ved 00.30-tiden i natt. Minst én av festdeltakerne var ruset på narkotika og mange var alkoholpåvirket.

Ville «stagedive» på Karmøygeddon
En beruset 47-åring tok seg opp på scenen under en konsert i Kopervik ved 01.15-tiden i natt. Mannen ville «stagedive» og kaste seg ut over folkemengden. Han ble imidlertid stanset av vaktene. Mannen var lite fornøyd med at han ble hindret og lot sitt sinne gå ut over både vakter og politi. Mannen er nå anmeldt.

17-åring med narkotika
Politiet fant narkotika på en tenåring i Haugesund ved 01.30-tiden i natt. Det var under en kontroll at en 17-åring ble avslørt. Anmeldelse er opprettet.

Kunne ikke ta vare på seg selv
En overstadig beruset 26 år gammel mann ble innbrakt fra Haugesund og innsatt i arrest ved 02.15-tiden i natt. Han var da ute av stand til å ta vare på seg selv.

Trusler mot politiet
En 25 år gammel mann ble innsatt i drukkenskapsarresten etter at han fremsatte trusler mot politiet i Haugesund i natt. Det var ved 02.20-tiden at mannen ble innsatt i arresten. Han var beruset og kverulerende. Det var da politiet konfronterte han, at det ble fremsatt trusler. Han nektet også å forlate sentrum da han ble bortvist. Nå er han anmeldt for begge forholdene.

Ruteknusing i sentrum
En 21 år gammel mann ble ved 03.35-tiden i natt pågrepet etter at han knuste ruter i en leilighet i sentrum av Haugesund. Mannen var beruset og ble også anmeldt.

Dame i arresten
En overstadig beruset 20 år gammel dame ble påtruffet av en politipatrulje nord i Haugesund ved 03.35-tiden i natt. Hun ble innsatt i drukkenskapsarrest. Hun var så beruset at hun ikke kunne ta vare på seg selv.