Menu
politi

Politiloggen natt til søndag

Tyveri av verktøy, vold mot politiet, ulovlige tabletter, slagsmål på dansegulvet, brann i garasje, høy musikk og andre ordensforstyrrelser. Dette er er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 30.08.2015 11:23:18

21.00 Brann i garasje
Nødetatene ble sendt til Valevåg lørdag kveld etter meldinger om brann i en garasje i Einar Øklandsveg i Valevåg. Brannen ble raskt slokket og ingen personer kom til skade.

23.25 Tyveri av verktøy
En mann i Haugesund hadde uvedkommende rundt huset sitt mens han selv var i konfirmasjon lørdag. Da han kom tilbake fra konfirmasjonen fant han en for han ukjent svart og rød Merida damesykkel utenfor huset sitt. Fra en bod som var under oppføring på tomten hans, var han frastjålet en del verktøy. Blant annet en sirkelsag, en batteridrill og en vanlig drill. Damesykkelen var registrert i Falck sykkelregsiter og eier blir nå sporet opp.

00.45 Vold mot politiet
Vaktene på et utested i Skudeneshavn meldte om en full og kranglete gjest i natt. En patrulje ble sendt til stedet. Mannen, som er godt kjent for politiet fra før, er i 40-årene og rettet irritasjonen sin mot patruljen. Det endte med at han sparket til en politibetjent. Politibetjenten ble ikke skadd. Mannen ble pågrepet. Under ransaking fant politiet også illegale tabletter på mannen. Han må nå svare for anmeldelser for besittelse av tabletter, ordensforstyrrelse og vold mot en politimann. Mannen blir avhørt søndag.

03.08 Ordensforstyrrelse i Haugesund
To polske menn i 20-årene ble innbrakt til drukkenskapsarresten i Haugesund etter en ordensforstyrrelse. De startet et slagsmål på dansegulvet på et utested i Haugesund sentrum i natt.

05.30 Mye høy musikk
Politiet har i natt måtte rykke ut for å dempa en fest på Brakahaug. Det er den tiende festen politiet har rykket ut til etter meldinger om støy og høy musikk i natt.

Det er Jarle Utne-Reitan som har vært operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i natt.