Menu

Politiloggen natt til søndag

Dødsfall, skadeverk på Hotell, brødre bortvist, borttauing, offentlig urinering, falsk legitimasjon og generelt mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 15.03.2015 06:44:52

20.00 Klager på ulovlig tigging
Politiet har mottok mange meldinger om tiggere som gikk på dørene til folk lørdag kveld. Politiet sendte en politipatrulje ut for å se etter dem, men de ble ikke funnet. Tips politiet på telefon 02800.

21.00 Melding om grovt tyveri fra bolig
Det er utført et grovt tyveri fra en bolig på Vea i løpet av de siste dagene. Det er stjålet diverse smykker. Tyvene har brutt opp et vindu for å ta seg inn. Politiet har vært på stedet og sak er opprettes.

21.30 Høy musikk på Stord
Politiet fikk inn klager på høy musikk på Stord. En patrulje rykket ut til stedet og huseier ble gitt pålegg om å dempe musikken. Ingen anmeldelse.

23.41 Skadeverk på Hotell i Haugesund
To gjester ved et hotell i Haugesund sentrum mistenktes for å ha knust et glass i et rekkverk inne på hotellet. Det er en mann og en dame i 30-årene som er mistenkt. De var begge beruset og aggressive da politiet kom til hotellet. De to nektet for forholdet, men dette fester politiet liten troverdighet til. De to ble sjekket ut og måtte forlate hotellet under oppsyn av politiet. Hotellet vil vurdere å anmelde forholdet. Mannen ble også bortvist fra Haugesund sentrum etter sin aggressiv tone overfor politiet.

23.46 Høy musikk i Haugesund
Naboene klaget da det var mye støy fra en fest i en leilighet i Haugesund sentrum. Politiet rykket ut til stedet og beboer ble pålagt å være rolige frem til søndag morgen.

01.00 Bortvisning fra Haugesund sentrum.
Politiet måtte bortviste en 19 år gammel mann fra Haugesund sentrum, da han ikke klarte å oppføre seg på byen i natt. Han hadde vært kranglete og truende overfor dørvakter på et utested.

01.32 Borttauing fra Haugesund sentrum
En bil som var parkert på et fortau, samt over et fotgjengerfelt like ved et kryss – ble tauet bort med gebyr. Bilen sto plassert slik at den utgjorde trafikkfare, sier operasjonsleder hos politiet.

01.56 Falsk legitimasjon i Kopervik
En 17 år gammel gutt som forsøkte å bruke falsk legitimasjon for å komme inn på utested i Kopervik, ble bortvist fra byen og anmeldt i natt.

02.20 Dobbel bortvisning i Haugesund
To brødre i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært i klammeri med hverandre i natt.

02.37 Urinering på offentlig sted på Karmøy
En mann i 50-årene ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i natt. Dette skjedde ved et utested på Åkrehamn.

02.44 Urinering på offentlig sted i Haugesund
En 19 år gammel mann er anmeldt for å ha urinert på veggen på utsiden av publikumstoalettet på Indre kai i Haugesund i Haugesund. Det er uklart om det var opptatt inne på toalettet.

03.29 Mann funnet død under Risøy bro i Haugesund
En mann ble funnet livløs under Risøy bro i Haugesund. Alle nødetatene ble sendt til stedet. Mannen ble raskt erklært død av lege på stedet. Taktiske og tekniske undersøkelser ble umiddelbart iverksatt. Avdøde ble observert av vitne på broen like forut for at han ble funnet. Politiet undersøker om avdøde har hoppet selv eller blitt kastet fra broen. Vitner til hendelsen bes ta kontakt med politiet på telefon 02800. Politiet jobber med å varsle pårørende. Navn blir ikke frigitt før dette er utført.