Menu

Politiloggen natt til søndag

Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 08.03.2015 06:30:49

Det ble meldt om brannen på Rommetveit lørdag kveld og alle nødetatene rykket ut til stedet. Ilden ble raskt slokket og ingen personer ble skadet.

En mann i 40-årene ble ved 23-tiden satt inn i politiets varetekt siktet for vold mot sin jevnaldrende samboer på Stord. Saken etterforskes.

Litt senere ble en kvinne i slutten av 30-årene satt inn i politiets varetekt. Hun ble nektet adgang på et utested i Haugesund grunnet beruselse. Hun reagerte da med å slo dørvakten i ansiktet flere ganger.

En mann i slutten av 30-årene ble satt inn i drukkenskapsarrest da han i beruset tilstand slo i politibilen og forulempet politiet i Haugesund i natt. Han er anmeldt og kan forvente seg et forelegg.

Senere på natten ble en kvinne i begynnelsen av 20-årene satt inn i drukkenskapsarrest. Hun ble funnet overstadig beruset i Haugesund sentrum og måtte tas med til lege før hun ble innsatt. Hun er ikke anmeldt.

Ved 05-tiden i natt ble en mann i 20-årene satt inn i drukkenskapsarresten. Han fikk beskjed av politiet på Stord å forlate Leirvik sentrum da han var full, men han etterkom ikke dette pålegget. Mannen er anmeldt.