Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 03.01.2010 09:25:40

BØMLO: MANN 19 FÅTT SLÅTT UT TANN
Kl. 2312 mottatt melding om at ein person skal ha blitt slått/sparka slik at ei tann er slått ut.  Oppsøkt lokal legevakt.

HAUGESUND: NABOKRANGEL/HUSBRÅK
Kl.2336 meldes det om ei dame som er i ferd med å stjele ved. Melder ringer etter kort tid at vedtjuven er fanga, ho sitter på henne.
Politiet megler i konflikten, veden blir levert tilbake. Og tjuven pålagt å gå heim.

HAUGESUND: KRANGEL PÅ UTEPLASS
Kl. 0103 blir politiet tilkalt da ein person er slått ned på ein uteplass. Gjerningsmannen blir tatt med til arrest for overnatting.

KARMØY: KRANGEL PÅ UTEPLASS 
Kl. 0132 melding om slåsskamp på serveringsplass i Kopervik. Ein person bortvist fra plassen, ingen skal ha komt til skade.

HAUGESUND: BLODIG MANN VEST I HAUGESUND
Kl 0154 mottar politiet melding om at det går ein lettkledd og blodig mann vest i Haugesund. Mannen 20 då var uønska på ein privat fest og skal ha blitt kasta ut og tilført skader i ansiktet. Spor er sikra og mannen kjørt legevakt for behandling, kjent gjerningsmann/menn.

KARMØY: KRANGEL/SLAGSMÅL I HOVEDGATA 
Kl. 0210 meldes det om blind vold, ein person skal umotivert ha slått til melder. Fornærma vil vurdere å anmelde forholdet. Gjerningsmannen er kjent.

HAUGESUND: SLAGSMÅL VED RISØY BRUA
Kl 0304 mottas melding om to personer som sloss. Fortsetter fra brua og ned på kaien. To personer kontakta av politiet, var rolege, skulle avslutte slossinga. Ingen personer skada.

HAUGESUND: OVERSTADIG MANN BERRE LIGGER DER
Kl. 0503 mottar politiet melding om at ein person ligger i snøen, og melder får nesten ikkje kontakt. Mannen har istapper i håret, problemer med å forklare kven han er. Kjøres legevakten for sjekk.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 03.01.2010 kl.09:2