Menu

Politiloggen natt til søndag

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 04.11.2012 10:20:37

2200    ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGE 5523 HAUGESUND.
Melding til politiet om at flere personer løp etter hverandre med balltre, at en jente blir båret ut av en leilighet og legges i stabilt sideleie, og en person har fått et kutt som trenger legetilsyn. Jenta blir hentet av ambulanse, sannsynligvis for mye alkohol. En mann i begynnelsen av 20 årene har kuttet seg selv i brystet og kjøres legevakten for sying. En annen mann i begynnelsen av 20 årene må også innom legevakten for å sy 4 sting etter at han har vært i slagsmål med en mann i slutten av tenårene. Den sistnevnte skadde mannen var overstadig beruset og forstyrret politiets arbeid på stedet – ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen i slutten av tenårene som påførte ham kuttet, ble satt i varetekt etter beslutning fra vakthavende jurist. En annen mann i slutten av tenårene ble innbrakt fra samme sted fordi han i overstadig beruset tilstand av alkohol forstyrret den alminnelige ro og orden samt politiets arbeid på stedet – anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest.

0032    ORDENSFORST. OFF STED – 5527 HAUGESUND.
Mann i slutten av 20 årene innbrakt fra et av byens utesteder hvor han hadde innlatt seg i slagsmål med en annen mann – anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest.

0310    NEKTET Å ETTERKOMME POLITIETS PÅLEGG.
Mann i 20 årene innbrakt, anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

0310    NEKTET Å ETTERKOMME POLITIETS PÅLEGG
Ny mann i 20 årene innbrakt, anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

0340     LEGEMSFORNÆRMELSE, 5412 STORD.
Mann i begynnelsen av 30 årene pågrepet og innsatt i varetekt etter beslutning fra vakthavende jurist, idet mannen under beruselse av alkohol hadde trengt seg inn til eks kone, tatt kvelertak på henne og knust gjenstander hos henne.

Av POLITIET: Svein Roald Vikse | 04.11.2012 kl.10:20