Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 29.07.2012 09:32:54

Fra kl 2400 til kl. 0130 kom det inn fem meldinger om høy musikk i Hgsd. Politiet kjørt ut på alle meldinger. Enten var forholdende avsluttet av seg selv eller politiet påla festdeltakere om å roe seg ned.

Fra kl. 0015 gjennomførte to patruljer fra Karmøy lmk en promillekontroll på Bygnes. I løpet av 30 minutt ble 40 bilførere kontrollert. Ingen utslag.

Kl. 0015 ble det meldt fr redningskøyte Bergen Kreds om at de hadde fortøyd en båt i Smedasundet. Fører av båten var overstadig beruset.  Hadde kjørt og drevet inn i andre båter i Smedasundet. Mannen ble tatt med til legevakt for blodprøve. Anmeldes for føring av båt i beruset tilstand. Dimittert.

Kl. 0150 stratet en patrulje fra Vindafjord lmk opp en promillekontroll i Ølen sentrum. I løpet av ca. 45 min. ble 25 bilførere kontrollert. Ingen utslag.

Kl. 0200 ble en utenlandsk bilfører stoppet av en patrulje på Leirvik. Vedk var beruset. Blodprøve avgitt. Dimitteres. Avhøres søndag.

Kl. 0250 kom første av flere meldinger om en fest som var ute av kontroll på Fitjar. Politiet til stedet.

Kl. 0300 ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted indre kai like bak en politibil.
Under et ordensoppdrag på en restaurant i Hgsd markerte en narkotikahund på en av gjestene. Det ble funnet små mengder hasj på vedkommende som og innrømmet bruk av hasj. Anmeldt og dimittert. Forholdet skjedde kl. 0310

Kl. 0330 ble det meldt fra et hus Hgsd om at en ung mann hadde dukket opp i huset. Kledd av seg og nektet å gå. Kun en ung jente var hjemme. Hun ble oppskremt. Politiet til stedet. Påtraff en overstadig beruset mann som måtte framstilles for lege før han ble satt i drukkenskapsarrest.

Kl. 0344 kom det melding om to utlendinger som ville inn til en ung dame i Ølen. De to var forsvunnet før politiet kom til stedet etter få minutter.

Av POLITIET: Oddvar Olsen | 29.07.2012 kl.09:32