Menu

Politiloggen natt til søndag

Drukningsulykke på Fitjar, boligbrann på Frakkagjerd, trafikkuhell på Imsland og ved Ådlandsbrua, fallulykke i Etne og ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av admin | 27.07.2014 08:52:34

Her er noen av hendelsene i natt. Du kan lese flere historier på Facebook-sidene Aktuelt Haugalandet.

BRANN, FRAKKAGJERD, TYSVÆR
Meldt politiet klokken 2303. Brann i bolig. Nødetatene er på veg. En voksen kvinne reddet ut av huset av tilfeldig forbipasserende. Damen fremstår som uskadet. Brannen er slokket, etterslokking pågår. Brannårsak ukjent. Adressen for brannen er en fire-mannsbolig.

TRAFIKKUHELL, BIL MOT HJORT, IMSLAND, VINDAFJORD
Klokken 2340, bil mot hjort på Imsland, Vindafjord. Politi og ambulanse til stedet nå. Status klokken 0033, to personer, mann og kvinne i 60-årene tatt med i ambulanse til en medisinsk sjekk på sykehus eller legevakt.

TRAFIKKUHELL, E39, VED ÅDLANDSBRUA, STORD
Klokken 0002, melding om bil i fjellveggen ved Ådlandsbrua, Stord. En person i bilen, tilsynelatende uskadet. Politiet er på stedet. Politiet mistenker promillekjøring. Mistenkte er en mann i 30-årene, blodprøve tatt og mannen overlatt til helse.

DRUKNINGSULYKKE, FITJAR BÅTHAVN
Klokken 2357 ble det meldt om drukningsulykke i båthavnen i Fitjar. En person er tatt opp av sjøen, livreddende tiltak pågår, luftambulansen er på veg.

Status klokken 0051. Mann (alder ukjent p.t.) tatt opp av sjøen, foreløpig informasjon tilsier han kan ha ligget under i så mye som 30 minutter.  Gitt livreddende førstehjelp på stedet.  Er nå underveis til Haukeland sykehus i Bergen med Luftambulansen.

Status klokken 0115, mann i 40-årene erklært død. Omstendighetene rundt ulykken er ikke klarlagt ennå, etterforskning pågår. Det vil ikke bli gitt ytterligere oppdateringer på denne ulykken nå i natt.

LEGEMSFORNÆRMELSE, BAR, HAUGESUND
Klokken 0058, et par, mann (24) og kvinne (23) pågrepet etter en voldepisode på en bar i Haugesund sentrum. Kvinnen skulle vises ut av lokalet da hun slo til en av vaktene, på veg ut med damen ble den samme vakten tatt kvelertak på av damens venn. Begge to pågrepet og innsatt i varetekt i påvente avhør søndag, begge to anmeldt for legemsfornærmelse.

FALLULYKKE, GRINDHEIM, ETNE
Klokken 0234 ble det meldt om fallulykke på Grindheim i Etne. Foreløpig informasjon indikerer at en mann skal ha falt 3-4 meter og landet på betongdekke.  Andre omstendigheter er ikke kjent. Ambulanse, luftambulanse og politi er sendt mot stedet.

Status klokken 0306
Mann i 60-årene med hodeskade til Haukeland sykehus, Bergen med luftambulanse. Antatt hendelsesforløp, falt ut gjennom verandadør hvor det ikke var altan utenfor.  Fall på cirka 3,5 meter.

PÅ SVØMMETUR I SMEDASUNDET
En kvinne (22) la på svøm i Smedasundet i Haugesund ved 02.56-tiden i natt. Hun ble fisket opp og bortvist fra sentrum for resten av natten.

SLÅSSKAMP, HAUGESUND SENTRUM
Klokken 0301, mann (29) pågrepet etter en slåsskamp hvor en person ble påført noe som kan være et brudd i nesen. Innsatt i varetekt i påvente av avhør søndag.

Det var mange private fester med høy musikk som forstyrrer folk som vil ha nattero i Haugesund i natt. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på alle oppdragene.

Av Egil M Solberg | 27.07.2014 kl.06:49