Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 18.11.2012 10:58:01

2300    Promillekjøring, Bømlo.
En mann på 27 år er siktet for promillekjøring etter en utforkjøring med bil på Rubbestadneset. Det oppsto ingen personskade ved uhellet.

0020    Truende adferd, Kopervik.
Mann på 21 år ble pågrepet og innsatt i varetekt etter at han hadde truet en taxisjåfør med balltre etter en krangel om oppgjør for en tur.

0020    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Mann på 20 år pågrepet på et utested i Haugesund etter at han yppet til bråk. Da han ble tilsnakket av politiet kom han med trusler mot tjenestemennene. Han er anmeldt for dette samt vold mot offentlig tj.mann.

0100    Beruset taxikunde, Haugesund.
En taxisjåfør møtte på politihuset med en kunde på 23 år. Mannen var så beruset at han ikke klarte å si hvor han bodde. Politiet fremskaffet rett adresse og fikk mannen hjem.

0115    Promillekjøring, Sveio.
Mann på 20 år ble pågrepet og innsatt i varetekt etter at han havnet på taket under en kjøretur i Sveio. Mannen ble funnet ved bilen da politiet kom til uhellsstedet. Mannen var sterkt beruset, men uskadd. Han benektet at det var han som hadde kjørt bilen. De nødvendige prøver er sikret og mannen vil bli avhørt i løpet av dagen.

0155    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Mann på 21 år ble innbrakt fra Haugesund sentrum etter at han i beruset tilstand plaget noen jenter på et utested. På grunn av dette ønsket politiet å bortvise ham, men han nektet å etterkomme pålegget. Mannen ble innbrakt og må påregne en bot for forholdet.

0210    Bruk av annens id, Stord.
Jente på 17 år falt for fristelsen å bruke en kjennings ID i et forsøk på å fremstå som over 18 år. Dette for å komme inn på et utested. Jenta er anmeldt.

0220    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Beruset mann på 32 år ble innbrakt fra Haugesund sentrum etter at han innlot seg i slagsmål med vaktene på et utested. Mannen ble satt i drukkenskapsarrest og vil bli botlagt for sin oppførsel.

0230    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Beruset mann på 32 år ble innbrakt fra et utested i sentrum etter at han hadde deltatt i et slagsmål. Da vaktene på stedet skulle skille partene kom en dame til skade da mannen ble lagt i gulvet. Damen ble hentet av ambulanse og har trolig brudd i en fot. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest.

0240    Urinering på off.sted, Sauda.
Mann på 33 år er anmeldt etter at han urinerte i Rådhusgata i Sauda. Han må påregne en bot for dette.

0250    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Beruset mann på 41 år ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter at han ikke etterkom pålegget fra politiet om å forlate sentrum.

0350    Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
Sterkt beruset dame på 36 år ble innbrakt fra Haugesund sentrum etter at hun flere ganger forsøkte å ta seg inn på et utested. Hun ble avvist grunnet beruselse, men nektet å forlate området. Da politiet tok kontakt med henne i den hensikt å bortvise henne nektet hun å oppgi navnet sitt samt å følge pålegget.

I løpet av natten er 6 personer anmeldt for bruk av narkotika og 1 er anmeldt for besittelse.

Av POLITIET: Terje Tonning | 18.11.2012 kl.10:57