Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 22.07.2012 08:56:41

Trusler med jernrør og sverd

Kl 2310 Krangel om kvinne på Karmøy. To mann truet hverandre, den ene med jernrør, den andre med et sverd. Politiet til stedet og dempet gemyttene. Sverd tatt i beslag. Ingen ønsket å anmelde noe. Pålagt våpenhvile for resten av natten. De to mennene beskrives som langt fra ukjente for politiet.

Mange meldinger om fester med høy musikk og bråk ellers.
I tidsrommet 2330 til 0450 innkom en rekke meldinger om støy fra privatfester i politidistriktet. Politiet hadde kapasitet til å stoppe 5 av dem.

Legemsfornærmelse Hgsd

Kl 0100 Person blitt slått av ukjent person i Hgsd sentrum. Smerter i hodet. Patrulje tok fornærmede med i bil for å peke ut gj.mann. Søk var negativt. Fornærmede på gjennomreise. Ingen anmeldelse.

Kl 0110 Person bortvist fra sentrum etter å ha vært utagerende på utested.

Kl 0140 Melding fra vitne om personer som muligens stjeler fra båter i båthavn på Bømlo. Sort Audi observert av vitne. Bil eller person ikke funnet av politiet. Mulig det var stjålet bensin i båter.

Kl 0205 Knuffing mellom flere ungdommer på indre kai. To personer bortvist fra sentrum resten av natta.

Bil stoppet ikke for kontroll i Sandeid

Patruljen forsøkte å stoppe bil for kontroll kl 0300 i Sandeid. Stakk fra stedet i retning Ølen og kjørte like etter i autovern. Fører stakk fra bilen.
Det ble søkt etter fører frem til kl 0530 uten hell.
Det blir opprettet sak på forholdet og politiet vil innen kort tid komme i kontakt med bileier.

Kl 0310 Mann bortvist fra sentrum etter krangel med vakter på utested indre kai.  

Redningsoppdrag

Kl 0320 ble det meldt at en person satt på Karmsund bro med beina over rekkverket. Da patruljen ankom stedet ca 6 min senere var den ingen slik person å se.
Det ble umiddelbart iverksatt søk i Karmsundet. Politi, brannvesen med båt og dykkere samt Redningskøyta ble satt inn i søket. Søket gjennomført langs land, på overflaten og helt til bunns i det aktuelle området.

Søket ble avsluttet kl 0620 uten resultat.
Ingen i distriktet vårt er meldt savnet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med publikum som ca kl 0320 kan ha plukket opp en mann i 20 årene iført dress.

Kl 0357 Melding via AMK om bevisstløs person i Haraldsgata. Da politi og ambulanse ankom stedet var han våknet til. Han ønsket ikke at politiet skulle blande seg opp i forholdet. Mente han hadde falt og slått seg. Vitne forklarte at han var blitt slått ned av ukjent mann som var forlatt stedet. Kjørt til LV for sjekk.

Legemsbeskadigelse Karmøy

Kl 0430 Meldte 20 år gml gutt at han var blitt banket opp på en privatfest på Karmøy 3-4 timer tidligere. Store skader på tenner. Ellers flere hevelser i ansikt.
Politiet vil få opplysninger om hvem gjerningsmann/menn er. Forholdet vil bli anmeldt påfølgende virkedag.

Kl 0430 Melding om kvinne som knuste vinduer på Stord. Da patruljen kom til stedet viste det seg at hun hadde knust vinduer for å ta seg inn i egen bolig.

Av POLITIET: Håkon Tornes | 22.07.2012 kl.08:56