Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 08.07.2012 08:25:57

Ordensforstyrrelse – Sauda
Kl 2125 fikk politiet melding om at en mann knuste et vindu og tok seg inn i en leilighet i Sauda. Manne ble lagt i bakken av flere personer som var tilstede og deretter kastet ut av leiligheten. Da politiet ankom ble gjerningsmannen i 30 årene tatt med og innsatt i drukkenskapsarrest. Manne ble før innsettelse sjekket av lege. Politiet anmelder ham for ordensforstyrrelse.

Ordensforstyrrelse – Haugesund
Kl 2357 ble politiet kontaktet av vakter ved et utested i Haugesund. De hadde problemer med en gjest som hadde slått etter vaktene. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse og sover rusen ut i politiarresten.

Båtpromille – Skånevik
Kl 0100 ble en båtfører stanset av Kystvakten i Skånevik. Fører av båten blåste til over den tillatte grenser for alkohol. Fører har avgitt blodprøve og blir anmeldt for å ha ført båt i alkoholpåvirket tilstand.

Ordensforstyrrelse – Haugesund
Kl 0239 ble politiet tilkalt til et utested hvor vakter hadde tatt hånd om en mann som hadde slått til en dame. Dama var forsvunnet før politiet ankom. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse og får sove rusen ut i politiarresten.

Ordensforstyrrelse – Haugesund
Kl 0326 ble politiet kontaktet av vakter ved et utested. De hadde observert en mann som gikk tilangrep på en annen person. Da vaktene tok tak i mannen gikk mannen til angrep på vaktene. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse og får sove rusen ut i politiarresten.

Mann slått med jernstang på Stord.
Kl 0339 fikk politiet melding om at en mann var blitt slått i hode med jernstang på Leirvik. Mannen ble sendt til behandling på sykehuset. Gjerningsmannen er pågrepet av politiet og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Kjøring i påvirket tilstand – Haugesund.
Kl 0340 ble en mann pågrepet i Haugesund sentrum mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand. Nødvendige prøver tatt og mannen dimittert.

Av POLITIET: Norunn Byrknes | 08.07.2012 kl.08:25